Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

A. 9.5.2005
   A. 9.5.2005  Jan 8.12. 2007
   Jan 8.12. 2007  
     Tinej  31.1.2009
    Tinej  31.1.2009  Ajda  in Simon  21.7.2009
   Ajda  in Simon  21.7.2009  . Smo imeli gužvo čez dan, zvečer pa se mi enostavno ni več dalo, pa še z dragim sva malo poklepetala.
 . Smo imeli gužvo čez dan, zvečer pa se mi enostavno ni več dalo, pa še z dragim sva malo poklepetala.  

.  Jaz ga sicer poznam in sem že prej(leta nazaj) nekajkrat bila tam, ampak iz drugih razlogov . . . tam so se namreč dobivali mariborski motoristi iz kluba in včasih sem se pridružila mojemu
 .  Jaz ga sicer poznam in sem že prej(leta nazaj) nekajkrat bila tam, ampak iz drugih razlogov . . . tam so se namreč dobivali mariborski motoristi iz kluba in včasih sem se pridružila mojemu in tam spila kako večerko kavico. Sem bila tudi kar blizu doma, zdaj pa nisem več.
  in tam spila kako večerko kavico. Sem bila tudi kar blizu doma, zdaj pa nisem več.