Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne pa samo da te pošiljajo in ti dajo telefonske kam naj kličeš. jeb***** imam slabe izkušnje s tem CSD, Mevode ali Šiška.
(upam).
za pregled.
.
Samo zaenkrat je to to... proti koncu porodniške si bom poiskala kakšno službo. Upam, da bo že bolje, ker ne bo več "recesije"
. Razmišljam tudi sama o mireni, če jo bom lahko sploh dobila... Drugače bom pa počakala kaj bo ginekolog predlagal.
Meni je tudi prej lepo delala RR (imam novejši brskljalnik), sedaj je pa zopet začel ga neki sračkati.
Tako, da sem se kar bala jet na tega v Grosuplju - no tu je bila pa čisto druga zgodba - takoj sem bila na vrsti, uslužbenka prijazna, ustrežljiva, vse je povedala kar me je zanimalo in kar bo moral dragi urediti po rojstvu, dala še svojo kontaktno številko za vsa vprašanja, ki jih bom morda še imela, pa še celo pohecala se je malo... Tako, da vse pohvale
Jaz sem kot da bi me vlak povozu,potem sem pa prebrala še Bettyino zgodbo in mi je razpoloženje za
Me vedno vse mine, ko pridem čez vrata in vidim tisto zdolgočaseno faco. Saj verjamem, da je težko delat z ljudmi, ampak bi lahko nabacli vsaj kakšen umeten nasmešek na obraz.
je pa takoj ratalo
...no, vmes sem se malo zbudila in sprehodila po stanovanju ko je moj šel v službo.