|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgleda da bom...
1.6.2005 23:08:05   
Tanyya
dobila :hudicek:Danes me je tako v trebuhu šraufalo kot pred :hudicek:
Punce,moram vam malo pojamrat.Moj :love: tega sploh ne razume,pravi da enkrat bo že.Ane kako so tipi flegma,me se pa za vsako stvar žremo in sekiramo:)Ampak a ni maj tako lep mesec za enega:duda:Res da šele par mesecev delamo na tem,ampak ko sem prebirala vaše poste,da ima psiha dosti pri tem,sem jo poslala za kazen v kot,pa še klečat mora:)-:)-

Vsem želim da čimprej zagledate :roza::modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zgleda da bom...
2.6.2005 6:48:28   
Linda25
Tanyya,

upam, da bo ratalo in se bosta končno prikazali :modri:.

Držim :miska::miska:, da bomo čimprej srečke :nosecka:.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zgleda da bom...
2.6.2005 7:34:48   
hati
Ja... Tanyya...enkrat res bo...tako pri tebi..kot pri meni...in vseh tistih,ki si to želijo... Sicer pa ne verjemi, da so tipi flegma.... Ravno tako njim ni vseeno, samo so pač moški in se jim zdi, da ne smejo pokazati zaskrbljenosti in morajo biti močni... Najbrž je prav tako...ker meni veliko pomeni pozitivno razmišljanje mojega dragega..... Si predstavljaš, da bi oba čisto zmedena in žalostna razmišljala kako svet ni pravičen....ker se pač vsak mesec pojavi :hudicek:... ampak... upanje ostaja in umira zadnje....

...in ja...kmalu bo.... :bravo:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zgleda da bom...
2.6.2005 9:46:51   
Mediteranka
Pri meni se tudi že od včeraj zvečer napoveduje :hudicek:. Imam malo svetlo rjavega izcedka (kot vedno pred M), po trebuhu me špika in prsi me neznansko bolijo, tako da lahko samo še čakam, kdaj se bo ulilo. Zgleda, da tudi ta mesec nismo pridelali :duda:. Jokala :((:(( Kaj hočemo, gremo novim zmagam naproti in upamo, da bo čez poletje ratala pikica.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zgleda da bom...
2.6.2005 10:01:09   
girly
dokler :hudicek: ne pride je še vedno upanje!

veliko punc je imelo znake, da bo prišla :hudicek: pa so bile :nosecka:

držim pesti, da :hudicek: ne bo in bo test pokazal :roza:, če pa ne, pa več sreče naslednji mesec...

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zgleda da bom...
2.6.2005 11:21:28   
Tanyya
Punce,sej bo!Enkrat bo!Včeraj me je tako špikalo sem pa tja,še dobro da imam Always s krilci doma:)-Sem s firbca hotla naredit en test,tudi če ne bi nič pokazal,pa mi :love: ne pusti.Pravi da ga bom takrat delala,ko mi bo že fejst zamujal.Ampak zadnjič mi je zamujala 59 dni.Upam da mi ne bo treba zdaj še 28 dni čakat(se šteje najdaljše M,kajne?),ker tolk bo pa hudo zdržat pa nobenega testa naredit:)


(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zgleda da bom...
2.6.2005 17:42:29   
_katka_
Vam povem našo "štorjo":
Sva začela delat na otročku. In sva delala in delala, in delala... In ni bilo nič. In sem šla jaz na UZ in vse OK. Pa mož, in tudi vse OK. Sem jemala Klomifen, imela 4 folikle, bila sprejeta v novo službo in seveda nisem zanosila. In sem poslala mojo G k vragu (potihem seveda) in si rekla, no, vsaj ta projekt s službo je uspel. In smo potem spet delali na otročku..... Minila so skoraj TRI LETA. Zamenjala G. Poslal me je na HSG. Pridem nazaj, mi naredi še UZ in reče: "Ja tega pa res ne razumem. Oba šampiona in vi še vedno niste noseči." Predlaga inseminacijo - me kar zvije v želodcu. No, potem si premisli in predlaga, da bi najprej poskusila, kako se odzivam na hormone, ki bi mi jih dal pred inseminacijo. Hodim jaz po inekcije, si merim temperaturo (vse lepo po navodilih) in grem na UZ v pričakovanju vsaj enih 4 foliklov spet. Tam pa - kriza - samo en folikel, pa še ta ne dovolj velik. G pravi, da naj imava VSAK DAN spolne odnose. Naslednji dan spet na UZ. Folikel čisto malo zrastel, pa še vedno ne dovolj. Me je prijelo, da bi z glavo v zid butala. No in potem minejo plodni dnevi in si malo oddahneva, ker sexat po navodilu ni ravno užitek. No in minevajo dnevi in začnejo prsi bolet in v trebuhu špikat in se sploh ne sekiram, ker itak vem kaj sledi.
SLEDITA DVE ČRTICI NA TESTU!!
Punce, ne ga srat. Glavo pokonci in ne se sekirat da nič ne bo, še preden bi sploh lahko kaj bilo.
Nismo vse srečnice, ki jim rata v prvem poskusu. Bomo pa zato mogoče boljše mamice.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zgleda da bom...
2.6.2005 19:18:56   
Tanyya
katka,moram ti povedati da sem se prav zamislila ob tem,kar si napisala.Ne predstavljam si,kako je moralo biti to mučno za vaju.Res ni fino biti na prisilnem seksu.Jaz si nikoli nisem merila temperature pa to.Oba z mojim :love: pa si želiva biti mlada starša.Ampak ko bo,bo.Že pride tisti ta pravi čas.saj moja mami je mene imela šele pri 33,pa nisem razumela,ko je rekla da ne rata takrat ko hočeš,zdaj mi je pa vse jasno.Katka,koliko pa je tvoj otroček zdaj star?

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zgleda da bom...
3.6.2005 10:05:36   
_katka_
Saj nisem še rodila. To je bilo pred kratkim, sem 6t noseča. Verjemi, ko zagledaš dve črtici, pozabiš na vse preglede in strahove, dvome, solze, ... Ostane samo veselje in hvaležnost za to, kar se ti je končno zgodilo. Upam, da bomo to pikico pripeljali do konca in da bo dobila tudi družbo.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zgleda da bom...
3.6.2005 12:28:17   
Tanyya
U pol si pa frišna srečka :nosecka:.Čestitke,pa res ti fulllllllll privoščim.Držim :miska::miska::miska: da bo vse ok pa da se vam čez čas še kakšen :duda:pridruži.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zgleda da bom...
3.6.2005 14:15:52   
_katka_
Hvala! Držim pesti tudi jaz za vse vas.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?