|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 9:58:21   
S22
pred kratkim sem vam pisala,da mi M zamuja. Je prisla po 2 mesecih se pravi 17.4. zdaj.....spet nic. KT sem nehala jemat pred 9 meseci , pol sem jo mela na vsake 30,31 dni zdaj me pa ze od februarja tako zabava.:((:((:((. Noseca nisem, vsaj test je pred 3 dnevi tako pokazal. A mi lahko katera pomaga razumet tole? Sori da sem tolk zatezila. Kaj pa drgac kaj pocnete? Jaz uzivam ob tok lepem vremenu in pijem :kava:.

LP pa uzivajte se naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 10:18:34   
baguSka
sonja jst jih ne jemljem že skor dve leti in še zdej nimam redne enkrat na 27 dni, enkrat pa na 42 - sploh zadnje čase odkar delava na :duda:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 10:31:01   
TANTRA
Ojla,
no jaz sem tudi fenomen v M. Novembra sem prenehala jemati KT po 10 letih. Takoj sem dobila M, potem pa nič. Februarja sem dobila ovulacijo brez M in takoj zanosila. Po ss v aprilu je še nisem dobila danes je 58 dan. Jutri grem k ginekologinji.
Pred mesecem dni mi je rekla, da so jajčniki zaradi dolgotrajne KT malo zaspali in bodo rabili hormonsko spodbudo - klomifen da se mi uredi ciklus.
Torej bi ti svetovala obisk pri ginekologinji, da se ti stanje uredi.:rozica:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 10:42:57   
S22
Ampak jaz sem bila pri ginekologinji.. Pa mi je rekla da je vse ok, le da moji ja jcniki mal bol dolgo rabijo, ker proizvajam dva jajceca naenkrat, je rekla velika verjetnost dvojckov.:bravo::bravo: Ampak mene vseeno zanima kako je to ugotovila z notranjim ultrazvokom in kako naj zanosim :roza::modri: ce nimam M???A prevec panicarim, kajti z mano naj bi bilo drgac vse ok.
LP

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 11:57:12   
TANTRA
oJLA, tudi jaz imam podobne težave, vendar ne po dva jajčeca naenkrat. Drugače pa se z ultrazvokom vidijo jajčeca. Ti imaš lahko ovulacijo tudi brez M, vsaj pri meni je bilo tako. Tudi sedaj je nimam in rekla je, da ne bo nič narobe če bom kar zanosila.
Mogoče bi si merila bazalno temp. pa bi videla če imaš ovulacije brez M. Lahko ti pa da Klomifen da boš imela bolj pogoste M!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne razumem vec svojega telesa
2.6.2005 17:45:51   
Skorpija
Tudi jaz jo čakam že dva meseca pa nisem noseča - vsaj testi so negativni! nazadnje sem tabletke jemala pred šestimi leti in me je zelo strah kaj se z menoj dogaja...

Drugače pa ti z UZ res vidi vse, tudi jajčeca in čestitke za dva naenkrat - tudi jaz bi...:(( Upam, da se ti bodo hormončki poštimali in mogoče na vse skupaj vpliva tudi psiha?!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?