Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, samo povem ti, tudi sama se nisem mogla zadržat, ko se kupila test in ga sprobala in mi je pokazal zelo rahlo

zate!
Evo una krvavitev je bla menstruacija (sm se jest tko odločla)
in vem, da vse se bo zrihtalo, ker bom trdo delala na tem, ( to itak že zdej )...ne vem, enostavno verjamem, bo se bo vse izšlo...a je to 6 čut ali ne, ka te jaz vem....
še kar ni in tudi nič ne kaže da bo prišla. Je pa bil danes zjutraj še en urinski test pozitiven, pol sem šla pa na krvnega pa je sestra rekla da ni nič
. Ma kdo bi vedel!?
je prišla, tako da na čudež ne upava več. Včeraj sva bila pri Rešu in v sredini septembra štartava z najinim prvim ICSI-jem. Sedaj greva za 14 dni na morje, da si nabereva energije, potem pa greva novim zmagam naproti.
. Zdaj grem kupit še kak drug test da vidim kaj tam pokaže,pa še en clear blue za čez kak dan ali dva bom kupila,..ker danes najverjetneje nebi nič pokazal če je že črtica na FS tako slabovidna?