|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rednost M po SS?
21.8.2009 9:25:42   
bučka.
pozdravljene! sredi junija sem imela ss, prvo M pa po približno 6 tednih. sedaj mi je druga M kar nekaj dni zamujala. pred ss sem imela redne M. po koliko časa se to spet uredi? sem že upala, da sem že user posted image , pa je danes prišla Muser posted image . kako je bilo to pri vas? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 9:28:44   
tassika
Jaz ti težko pomagam, ker meni ni nič ciklusa zmešalo, je ostal točno na 28 dni, če je še nekaj časa ne bo pokliči svojo g. da ti da tabletke za sprožitev M. A morebitno nosečnost si izključila?

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 10:42:12   
Mikica
Meni se še po enem letu ni uredila, enkrat na 22 dni, drugič 28, pa spet 25, pred prvim SS pa sem imela točno na 28 dni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 12:18:07   
bučka.
danes oz. včeraj zvečer se mi je pojavil rjav izcedek.(to je 31 dan) sem že mislila, da je to M. v bistvu še zdaj ne vem ali bo to M ali kaj? kaj rjavi izcedek sploh pomeni? najbrž nič dobrega? user posted image

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 12:49:05   
piki4ca
Hm...rjavi izcedek lahko pomeni marsikaj. Jaz sem jemala klomifen tabletke in mi je gin rekla (po pregledu), da imam šanse da zanosim. Na dan predvidene menstruacije (oz. dva ali tri dni prej) se mi je isto pojavil rjav izcedek. Mislila sem, da gre za menstruacijo in sem hotla it nazaj do gin, da mi da še eno škatlico klomifena. Po dveh dneh je izcedek izginil, pa tudi menstruacije ni bilo. Na dan ko sem dobila izcedek, sem naredila test, bill je negativen, čez 5 dni se mi je izcedek spet pojavil, spet mislila, da gre za menstruacijo, drugi dan sem naredila test, ki je bil pozitiven. Toda žal se plod ni obdržal, je odrml v 8. tednu, tako da sem morala na čiščenje. Zdaj je za mano prva menstruacija po čiščenju, ki je prišla 44 dni po le-tem in je bila čisto normalna, kot ponavadi.
Tako da, mogoče je šlo za vgnezditveno krvavitev. Če imaš redne cikluse, boš tak vidla, če je bilo to ali ne. Jaz imam cikluse zelo neredne, od 30 pa vse do 45 dni, tako da,... upam, da bo sedaj uspelo brez tabletk za spodbujanje ovulacije.

LP, Lidija

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 12:51:47   
zarjica
Meni se še 5 mesecev po ss ni uredilo, potem pa ko sem (po 5 ciklusih od ss) spet čakala na M, je prišel izcedek in sem čakala 3 dni da se ulije, pa se ni...in sem naredila test in je bil lepi user posted image . Izcedki so me potem strašili tja do 8. tedna nosečnosti, ampak se je vse lepo izteklo in imam zdaj najlepšega user posted image  na svetu. Želim ti SREČNO!

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rednost M po SS?
21.8.2009 23:15:41   
katra55
Jaz sem imela v začetku junija ss, prvo M sem dobila 27 dni po abraziji, druga pa mi je zamujala 5dni. Tretje pa upam, da nebo.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rednost M po SS?
23.8.2009 10:58:24   
bučka.
tudi jaz nočem tretjeuser posted image ! veliko sreče!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rednost M po SS?
23.8.2009 15:20:21   
piki4ca
Jaz pa druge ne. user posted image Veliko sreče vsem!

Lidija

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?