Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 17:11:08
|
|
|
|
CatJa
|
Meni je bil ta bend vedno nekako, hm, pedrski, s komadi vred, ampak takole se norca delat pa tud ni treba. Me je kar glava zabolela, ko je tipček kljun ofnu
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 17:13:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Meni je bil ta bend vedno nekako, hm, pedrski, s komadi vred, ampak takole se norca delat pa tud ni treba. Me je kar glava zabolela, ko je tipček kljun ofnu jz sem si pa še tko rekla... o ker komad, ga že dolg nisem slišala... pol pa ta usta odpre in sekundo kasej sem že prekinla youtube.. nisem več mogla poslušat
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 17:29:31
|
|
|
|
hmm...
|
Bože mili.
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 17:34:19
|
|
|
|
Raho
|
Spomnim se, ampak v tej obliki mi ni znan Ko da bi se maček naučil prepevati - seveda maček brez posluha
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 18:40:47
|
|
|
|
ZARA
|
Skoraj bi se spomnila. Ne, ne gre... A ni oder malo kriv?
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 19:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ta pravo so peli...so jim bile štete minute po moje na tem koncertu.
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 19:30:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ta pravo so peli...so jim bile štete minute po moje na tem koncertu. se strinjam
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 20:44:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Meni je bil ta bend vedno nekako, hm, pedrski, s komadi vred, ampak takole se norca delat pa tud ni treba. Me je kar glava zabolela, ko je tipček kljun ofnu jz sem si pa še tko rekla... o ker komad, ga že dolg nisem slišala... pol pa ta usta odpre in sekundo kasej sem že prekinla youtube.. nisem več mogla poslušat podpis
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 21.8.2009 21:49:40
|
|
|
|
tailor
|
ej komad je svetoven. samo ta tip pa ga fajn serje. pa spremljava
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 22.8.2009 9:25:11
|
|
|
|
urška
|
a je to murko?
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 22.8.2009 11:36:42
|
|
|
|
mayci
|
OMG...
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 22.8.2009 12:05:13
|
|
|
|
sayuri
|
|
|
|
|
|
RE: Se spomnite tega komada? 22.8.2009 12:05:14
|
|
|
|
Leela
|
ušesa bolijo. samo moraš biti pa mojster, da tako zapoješ. ne zna vsak.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?