Anonimen
|
lake, me boš že še ujela! ne skrbi za prepir ... se dogaja tudi pri najboljših parih petrazg, smo bili kar blizu, v Umagu, kamp Park Umag (čuuudovito urejen!), smo zasedli eno od mobilnih hišk (s klimo, ki nam je kar prijala,... samo eno nočko je deževalo, da nam je osvežilo jutro, drugače pa sonček sonček in sonček... morje toplo, bazen odličen za otročke!) je bila gužva danes na obali? mi smo skoraj uro porabili, da smo prišli od Umaga do meje !!! Tanja_ dobrodošla nazaj! nam je prijalo, ne? pri nas je Urban dobesedno užival na morju (sicer se je kopal edino v lavorčku, pa 1x sem mu namočila nogice, 1x pa sem ga umila v morju, ker se je tako posračkal, da mi drugega ni preostalo kot kopel v morju (takrat že nobenega ni bilo več na plaži,... samo mi smo se prepuščali zahajajočemu soncu)) dojila, se mi zdi, pa sem non-stop podnevi in ponoči pa še čaja je ogromno popil... 1x smo mu dali breskvico za poskusit (se mi zdi, da je prišel do nebes! cuzal kot nor, ko smo jo umaknili, se je pa pritoževal) se je pa hitro navadil na spremembo... tudi danes doma. začel je dvigovati rito, ko pase kravice in se odrivati naprej,... včasih drži flaško,... itak je vse, kar prime takoj v ustih (je zadnjič Oskar čisto blizu ležal in je še pri njem iskal joško ... seveda se je Oskar ekspresno hitro pobral stran! slina, bljak!)
|