|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to normalno....
4.6.2005 17:13:14   
naja78
da me med jemanjem klomifena(drugi dan po 2 tablete zjtraj)vsake tolk časa špikne v jajčnikih????in to v obeh!

upam,da je saj se valda jajčniki stimulirajo!!!:zmeden::(8)

pa še nekaj!tiste,ki jeste klomifen oz ste ga ali ste pri O opazle vlečljiv izcedek,torej O.ste normalno dobile :hudicek: ali se je razpotenila in prišla kasneje!!??

upam,da ne sprašujem preveč.:zaspan::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je to normalno....
4.6.2005 17:31:09   
saša24
pozdravček!

moja izkušnja s klomifenom je takšna: jedla sem ga 3 cikluse, po prvih dveh sem :hudicek: dobila kak dan dva po zanji tabletki, zadnji 3 ciklus je pa ni bilo 2 meseca. zato sem pa v četrtek bla na hsg, da bojo vidli kaj je z mojimi ovulacijami. me pa nič ni špikalo v jajčnikih. kako je pa kaj s tvojimi ovulacijami? ker moje so čist zmešane!

upam, da je zdej po hsg-ju ne bo 9 mesecev na spregled!


sasa24

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je to normalno....
4.6.2005 18:07:45   
naja78
živjo saša 24!:rozica:
vidiš da si preživela hsg!sem se spomnila nate!pa hvala bogu je vse ok.pri meni je verjetno L jajcevod malo zamašen,čeprav je kontrast prišel do jajčnika.tako da :zaspan::zmeden2:
D je pa čist ok.zato zdaj papcam ta klinčev klomifen,ampak ga jem samo 5 dni v ciklusu torej od 5-9 dne,potem pa :sloncek:in med tem pa :sloncek::sloncek:.


ampak hsg ne pokaže če imaš ovulacijo!!upam,da to veš!pokaže samo prehodnost jajcevodov in drugih anomalij na maternici!pa še to ne za ziher.jaz bom,šla septembra naprej na laparo,ker hočem prit stvari do dna.res da hitim preveč ampak,prej ko bo to za mano,boljš bo.leta pa hitro tečejo.drugo leto že 28!:bravo::)


jaz naj bi O mela po dvigu BT ,sem si merila 3 mesece in je bilo isto,pa še G je rekel,da naj bi bile,samo očitno jih ni.pomoje imam anovulatorne redne cikluse,torej brez O.:(:grrr:pa še tiste sluzi nimam.torej???????????????????????....pomoje je nimam.

res pa je da moraš vedeti,da O ne dela redne menstr.cikluse.lahko je nimaš,pa imaš redno :hudicek:.

nevem kaj bi človk reku.....................jaz bom mela zdaj mal pavze 7 in 8 mesec,pol pa v nove boje.
zdaj grem pa mal s :kuza:na papa.
se piševa.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je to normalno....
4.6.2005 18:15:47   
saša24
kaj naj ti rečem... mene moje ovulacije spravčljajo ob čivčke že počasi....

če jem kakršne koli tablete bom :hudicek: dobila, če pa ne jem nič je pa enostavno ni.... ne vem kaj je.... mogoče so mi pa zdej res poštimali na hsg, ker je reko ginekolog, da zdej more bit....


samo res ne vem kaj bodo potem naredili, če ne pride do zanositve??

.......ne vem.......




sasa24

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je to normalno....
6.6.2005 8:12:38   
biba77
Spikanje med jemanjem Klomifena, pred O, med O in po O je normalno. :ups:
Jaz sem zdaj v 5. ciklusu z njim in je vsak ciklus nekaj novega prinesel s sabo :zmeden: (v enem bolece prsi, v drugem sem komaj hodila zaradi bolecin v krizu, v enem mi je vse imelo drugacen okus, zaspana sem bila,... vse zivo).
Ce pa se je ciklus kaj podaljsal, pa ti ne bi znala reci, ker drugace nimam O in je totalna zmeda pri meni. Ampak mislim, da so punce pisale, da jim je ciklus podaljsalo...
:miska::miska::miska:, da bo to tvoj edini ciklus s Klomifenom!:rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je to normalno....
6.6.2005 10:22:52   
Zmajevka
Malo zgodaj je, da te že med jemanjem špika.
Mene začne v jajčnikih boleti šele po preteku jemanja tablet. Zelo me špika do ovulacije (16. dan, to ti tudi piše na navodilih za Klomifen, da najpogosteje pride do ov. 16. dan), potem pa se umirja ampak kakšen dan tudi še špika en teden po ovulaciji.
Cilklus se mi je prvič podaljšal za 4 dni, drugi normalen 27 dni, zdaj bomo pa videli, kako bo tretji - imam še en teden do m.
Sreče želim vsem!
Zmajevka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?