|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Natur mila
5.9.2009 22:19:05   
Anonimen
jaz sem probala anrediti iz tistega mila, ki so jih pred kratkim prodajali v hofru (olivno, kamilica, sivka) pa žal ni ratalo! ni se naredil gel niti po nekaj dneh. Milsi, da nisem naredila preredko, ker sem delala po ullinem receptu.


ma da nisem prej to prebralauser posted image jst sem dons naredila iz tega mila, pa je tud po celem dnevu še kr tekočeuser posted image očitno to milo nečesa nima, kar imajo ostala, recimo marsejskouser posted image in zdej ne vem, verjetno lohk ta gel vseen porabil čeprov je bolj tekoč? bom probala oprat cunje, pa da vidim kak bouser posted image če ne bo pač za posodo pomivatuser posted image

gina tekoče milo pač narediš isto, no ne glih iz marsejskegauser posted image to je res bolj za cunje...sam k je recimo polno teh trdih naravnih mil, pa se verjetno da iz njih narest...sam pomoje res ne smejo vret, da jih samo raztopiš v vroči vodi...jst še nisem delala, k zdej se že kr en lep čas umivam s trdimi mili...čeprov prvi občutek je, da je bolj suha koža, sam dejansko pa ravno ta tekoča mila velik bolj izsušijo kožouser posted image ma velik boljšo kožo zdej, k prej sem mela pa tolk suho, da je kr frčalo od meneuser posted image user posted image zdej je pa kul....sam če pa iz tega trdega mila narediš tekoče, pa verjetno lastnosti oz. učinek na kožo ostanejo isti...morm probatuser posted image

pri eteričnih oljih, sploh res onih pravih je dobr bit pazljiv...jst sem kupla v mulerju one, ma u bistvu niti niso prava et. olja, pač pa bolj dišave (sadne, z vanilijo itd.). zdej sm dala jagode-vanilija in res lepo diši, no bomo vidli pol, k bom oprala s tem gelom (sam k se noče nič zgostit, hm....)

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Natur mila
5.9.2009 22:45:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Luba duša, ankica, nekaj moraš naredit, da se to ustavi, najboljše antihistaminike jemat. S tem se ni za hecat. Lahko se ti stopnjuje z leti,da alergij ustavit ne boš mogla. Edino....ojoj, zdaj sem se spomnila, da dojiš, ne vem kaj bi lahko vzela. Nosečnosti zmeštrajo hormone, da se jim zmeša. Alergije se pogosto pojavijo po nosečnostih, meni so se tudi. Ma pojdi k zdravniku, da ti pove kaj naredit. Tako ne moreš živet, to te mora srbet in pečt ko strela. Posledično se vse skup razboli. Res pojdi k zdravniku.

Kremo pa dobiš. Ti bom napisala na z.s. recept za kremo.  


Ma, zdaj je kar OK, je bilo že hujše s temi izpuščaji.
Ja, saj ti izbruhi v zadnjem času so posledica nosečnost in posledično večja izčrpanost telesa in nižja odpornost - mi ven udari, tako se mi sedaj vleče že nekje od sredine nosečnosti, samo se nočem mazat s kortikosteroidi, dokler dojim v takem obsegu. Je bilo enako pri prvi nosečnosti in kakšno leto po tem, ampak se je umirilo, ko se mi je tudi telo vrnilo v običajne tirnice (hormoni in nasploh fizično ravnovesje). Se pa pozna, da je nosečnost in tudi dojenje stres za telo, že po tem, da sem več prehlajena, letos sem imela 3x vnete sinuse, prej pa nikoli v življenju.
Mi ful pomaga, da se izogibam alergenom, npr. knjige berem tako, da jih ne držim v rokah, ampak jih imam na kolenih, ogibam se nakita, no, saj ga itak redko nosim... Zato sem tudi začela to temo o milih, ker sem ugotovila, da mi sprožajo reakcijo, enako velja za vlažilne robčke, sem njihovo uporabo omejila na minimum.
Sem pa že bila pri zdravnikih, nimajo veliko za narediti, to kar že delam, izogibanje alergenom, antihistaminike, kortikosteroidi. Menda še niso pogruntal učinkovitega zdravljenja.
Aja, pa moja mami ima isto, le da v manjši obliki - izgleda, da mora obstajat ena genetska predispozicija. Ona je imela tiudi luskavico, se ji je kar fajn zazdravila, meni se pa dela po komolcih - je tudi nekaj genetske predispozicije + povezave z alergeni. Tako da, zgleda, da imamo v družini, le da nisem bila prej pozorna na to.



(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:03:44   
barika
Ankica, a si razmišljala o bioresonanci?

meni so se ti mehurčki malo pozdravili, ampak mi je udarilo na nohte ... imam takšne "valove" nekateri se mi pa lupijo. user posted image user posted image user posted image Sedaj čakam, da rodim, potem pa čez ene pol leta, ko bom na starih tirih, pa verjetno kar na kakšno terapijo, zdravnikom ne zaupam ravno najbolje, ker drugega kot tablet in krem ne znajo dati .. meni so v bolnici 2x vzeli kri in je bilo to to, na koncu so določili diagnozo, ampak ker še takšnega primera niso imeli, verjetno niso bili najbolj 100%.

--------

Se pa glede na to, kakšno hrano uživamo in na okolje v katerem živimo sploh ne čudim, da je toliko kožnih bolezni, enkrat mora nekje ven udarit.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:07:32   
Gina
Meni je bioresonanca alergijo zelo poslabšala. Vem da sem eden redkih primerov, ampak se tudi zgodi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:09:05   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: barika

meni so v bolnici 2x vzeli kri in je bilo to to, na koncu so določili diagnozo, ampak ker še takšnega primera niso imeli, verjetno niso bili najbolj 100%.

--------

Se pa glede na to, kakšno hrano uživamo in na okolje v katerem živimo sploh ne čudim, da je toliko kožnih bolezni, enkrat mora nekje ven udarit.user posted image




Zakaj? A na krvi ni nič pokazalo, alergija je pa bila? To je pogosto tako.

Strinjam se z zadnjim odstavkom. Res je tako.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:17:36   
Anonimen
Ne, o bioresonanci pa res še nisem razmišljala.

Ma, meni se res ful pozna, kakšna je moja splošna fizična pripravljenost ter ali sem pod stresom. Če se OK počutim, potem so tudi roke OK. Sicer mi pa ven udari. Lani pozimi so se mi roke čisto zacelile, pa tudi sedaj je že bolje v primerjavi z nekaj meseci nazaj.

Uf, barika, tebe je pa res močno prizadelo user posted image . Z nohti imam pa mir, moram potrkat. A se je tebi to pojavilo med nosečnostjo ali si imela že prej?

< Sporočilo je popravil Ankica -- 5.9.2009 23:28:51 >

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:29:18   
barika
Gina, na krvi mi je pokazalo alergijo na plesni, pršice, sojo, mleko ....
meni se je to prvič naredilo sedaj v nosečnosti, nog sploh še ne smem pokazat, ker so grozne za videt, roke so bolje, ampak so mel judje gledali kot največjega drogerašauser posted image , če bi našla kakšno sliko, bi jo lahko pokazala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Natur mila
5.9.2009 23:40:01   
Gina
Ojoj, ma to je pa res hudo no. Upam da se ti čim prej pozdravi. Res je, da tudi stres blazno vpliva na vse skup, samo ukazat sam seb,i da ne smeš občutit stresa pa tudi glih ne moreš, a ne. Skratka, vse lepo vsem alergikom, pa da bi tegobe minile.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Natur mila
5.10.2009 21:36:54   
Gina
Bom tukaj nadaljevala z vprašanjem:
Šele zdaj sem uspela v resnici narediti tekoče milo oz. prašek za perilo. Zanima me, kako naredite, da je homogene gostote, da ni en del gost ali kepast, drug pa malce bolj redek? Če ga samo mešam, ne pomaga.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Natur mila
14.11.2009 0:29:09   
mojamojamoja
ojej
tud jaz imam s tem probleme
alergije imam praktično od rojstva - diagnoza nevrodermatitis, pršice in pelodi
tele vodene pikce nad nohti pa imam že en 5 let in ne grejo stran
včasih sicer popolnoma zginejo pa se spet vrnejo in res srbi zauser posted image
moj recept: mož pomiva posodo in osebna higiena na minimumu user posted image
ko imam zelo močne razjede namažem z Belosalic-om edino k men pomaga in zaceli rane
za alergije pa sedaj jemljem samo claritine - k polno dojim 5mesečnika

na ognjič sem pa alergična - pelod, pa vse druge kremce se mi zdi da so stvar sam poslabšale

no nadalje sem se pa tud jaz zdajle ravno odločila za bioresonco in sem pr ta 6-ti terapiji za candido in še nisem pozdravljena in pol se šele zdravi alergija in zdaj imam bojda zarad terapije skoz vneto kožo po obrazu, vratu, rokah... (toksini naj bi slabšali stanje alergije) da si še komaj upam iti med ljudi
upam da me bo tole na koncu pozdravilo al pa bom stran vrgla celo premoženje
no pa mimgrede je na bioresonanci kr naenkrat ugotovila da sem pa alergična še na svinjsko meso, mleko, pšenico in pasjo dlako pa mogoče sem še na kaj za kar nimajo vzorčka
se mi je kr svet obrnil na glavo, in moj jedilnik tud

za bioresosnaco sem se pa odločla zato k ma moja 2,5leti stara punca že prve znake alergije (pregibi rok in nog in podlakti že lepo razpraskani) in ker vem da men uradna medicina nima več kaj nudit bom pa poskusila tole
in če bo pomagal men bo zlo verjetno tud mojmu otroku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Natur mila
14.11.2009 13:27:22   
Gina
A je tema zaklenjena, na mojamojamoja se ne da odgovorit?

Upam da ti bo bioresonanca pomagala. Meni je stanje izredno poslabšala in se od tega nikdar nisem potem več opomogla vsaj v stanje, kot je bilo prej. Žal. A hodiš v Lj. na bioresonanco? Poročaj prosim, ko boš zaključila.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kje so odločbe o otroškem dodatku?
Nekaterim staršem je potekla pravica do otroškega dodatka in so v letu 2012 že vložili novo vlogo, nove odločbe pa še ve...
Nazaj v šolo: 8 nasvetov, kako prihraniti ...
Žal nimamo vedno dovolj denarja, da bi sledili vedno daljšim seznamom šolskih potrebščin in najnovejšim trendom. Zato sm...




bruchanie in vrtec
kostekova

kaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'

sigurno to ima iz vrtca (16%)

nekaj je pojedl (27%)

slaba prechrana (2%)

spet neka viroza (56%)


Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!