|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:31:29
|
|
|
|
CAC
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju. To pa res ni videti tako malo kot je rekla. Jaz bi ji pošteno povedala svoje v ponedeljek! Pa ne bi nič šparala z besedami. A te bojo poklicali, ko mu bo roka manjkala al kaj? rebeca kjut fotke, maš zelo luštna otroka
|
|
|