|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 21:13:21
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ flower, ja sem slišala, da je bla ena poroka z ognjemetom...aha, smo bli v Banovcih glih takrat. Moževa sestrična, tista dva, ki imata mini market. Bilo je fensi, hrana odlična. Ruski bife: 15 vrst prilog, 15 vrst mesa, solate.. nisem mogla verjet. Stalo je pa vse skupaj verjetno tudi na tisoče evrov. A res? Tista je moževa sestrična? Poznam oba. Toliko vsega? Uf, je moglo bit pa res fensi šmensi. V Hotelu se kr potrudijo, ja. Civilno je blo na gradu, tudi lepo, a sta bila pred vodnjakom. Mi pa od zadaj zaradi vode nismo skoraj nič slišali. Cerkvena pa mi ni bila všeč, župnik je bil tako dolgočasen. Res, nisem mogla verjet, da je župnik tak pomemben na poroki. Kot da se mu mudi, da hoče, da je čimprej mimo, nobenega veselja. No, dejansko se mu je mudilo, ker je bila maša in so farani zunaj čakali več kot pol ure. Toliko, da veš, vsaka info prav pride, da bo vajina poroka popolna... Glasba pa Stil 5.. priporočam! Super so bli! naš župnik pa je kot baročni angelček - no ni nesramno povedano ampak tako dolgovezi in pri njemu traja in traja, zato bova imela poroko drugje- in to se še fajn poveže, kr je v kraju kjer zidava
|
|
|