Anonimen
|
ah, KatMat,... sem šla še kmetijo pogledat,... in sem kar malo žalostna, ker imate vse sosede (res vas ni veliko, a...) hude farme, haciende,... jaz pa nekaj njiv in živalce okrog//sem si prec kupila nekaj ograjic in na srečo sem dobila še piknik klop in uto za počivat,... zdaj vsaj malo bolj prijetno izgleda, ampak do traktorja je še daleč:)) kmetovalke, a vi kredite jemljete, da imate tako hude kmetije, al kaj??? no, ja... res pa da sem jaz bolj ležerna kmetovalka (delam bolj počasi in z užitkom:)) drugače: moja mulčka spita. Urban je bil zelo vesel, ko smo se vrnili domov... ko sem ga nahranila je še kakšnih 10 min veselo prepeval v svoji posteljici, potem pa je potihnilo. ta čas sem Oskarju prebirala Piko Nogavičko (nova knjižna junakinja, ki mu buri domišljijo)... ko sva se potiho polegla v postelji, sem mu morala še eno pravljico povedati o Piki in vmes nekje so se njegovi prstki razprli in evo mene: za računalnik. moram še perilo obesit. je bil Urbanov prav lušten, ko se je v avtu zagledal v etiketo odejice kot da je največje čudo, kar jih je videl,... potem pa tej etiketi prepeval (ja, saj ne da bi se hvalila, a ta otrok bo glasbenik! s posluhom, seveda,...)
|