|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
6.9.2009 18:06:41   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pišuka tale FB je super stvar za šnofat-sem našla vse svoje bivšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.9.2009 18:07:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.9.2009 18:09:40   
Tanja_
Kaj se režite?Jst to čist resno.Sem ponovno ugotovila, da sem se prou odločila, ko sem jih kenslala.......Itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.9.2009 18:09:54   
Dudica1

Pišuka tale FB je super stvar za šnofat-sem našla vse svoje bivšeuser posted image user posted image user posted image

super ne...res vse najdeš...user posted image

Kaj pa okaidi...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.9.2009 18:10:46   
Anonimen

No, naša je tud zdele zaspala.Upam,da vsaj za uro in pol, da grem še jst mal.
Čveka, kdaj mate krst?Si že kupila Niki za obleč?Mi mamo naslednjo soboto, pa še nimam nič za obleč.Dej mal ideje, kam naj grem.

Aja, FB mi šele zdej očitno dela tko k je treba, tko da HVALA za vsa darila in sem vam jih že poslala nazaj.Pa mal sem vam oplela, pa listje pograblauser posted image

k.tja tebe pa še nimam na FB

krst bomo mel 27.9. imam pa doma še od tima ful luštkan bel kompletek za krst velikost je za 4mesece tako da upam da ji bo prav!user posted image

sem pa slišala da imajo v LJ. v tej župnijski al kako se reče trrgovini tud baj ful luštne cujnce za krst sam ne vem kje je to k nisem bla še nikol not!

drugače pa nimam pojma kje bom dobila kaj lepega za krst če je prerasla tisti kompletekuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.9.2009 18:10:58   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kaj pa okaidi...

Evo, tam pa še nisem bla.Bom pogledala.Thanks.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.9.2009 18:12:15   
Tanja_
Grem mal zamižat, preden se zbudi...
Ajd čau...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
6.9.2009 18:13:32   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kaj pa okaidi...

Evo, tam pa še nisem bla.Bom pogledala.Thanks.

ja sm bla zadnjč...pa majo ful stvari nism pa pogledala za te svečane stvari,ampak sigurno majo kej...majo pa v interšparu na viču v okaidi več izbire kot na rudniku

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.9.2009 18:14:49 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
6.9.2009 18:29:04   
Anonimen
nč jz grem uživajte

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
6.9.2009 19:02:21   
Dudica1
si grem v banjo vodo natočit in si naredit eno kopel,da se mal sprostim...moj pa bo oba dal spat danes user posted image user posted image user posted image

Se slišimo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
6.9.2009 19:14:14   
Anonimen
Urbana danes nisem nič kopala,... čeprav se je mulčku želelo kopeli, se mi je zazdelo, a bil je že tako utrujen,... že spi.
Oskar pa je tudi zehal na dolgo in široko, a mu je moj naštimal risanko, ki je še ni gledal, tako da ne verjamem, da bo zaspal pred koncem,... razen če je res res res res res utrujen.

tale jesenski zrak nam je prijal! smo šli v Mostec, kjer se mi je zdela res ena dobra energija (če odštejem, da je moj Urbana posedel v gugalnico in ga gugal... user posted image user posted image user posted image  saj Urban se ni nič pritoževal, a vseeno se mi zdi malček premajhen za gugalnico). Oskar prišel in odšel na kolesu (dobro, občasno je potreboval spodbudo, a nič ni jamral, da bi se nosil...)

skratka,... ponavljam: DANES BI SE RADA PONOČI NASPALA!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
6.9.2009 19:30:49   
Anonimen
kmetovalke, a katera posvoji tole kravico??

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
6.9.2009 19:34:06   
AKP
k.tja kako spi Urbanček, na hrbtu, boku, trebuhu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
6.9.2009 19:34:23   
Anonimen
tole je pa Urban na "gujsnci"user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.9.2009 19:34:59   
AKP
Kako je luškan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
6.9.2009 19:40:51   
Anonimen
mi RR nekaj šteka,.. že drugi dan!

AKP položim ga na desni bok (zadaj mu podstavim eno malo večjo igračo pa objame enega medvedka-ninico) in tako ga tudi dobim, ko se začne zbujati za hranjenje, potem pa ga prestavim na drug bok (in mu prav tako hrbet podložim s tisto plišasto igračo),... pa ga tako obračam kot čevapčič na žaruuser posted image  celo noč.

je prelen, da bi se mi kaj zvijal in obračal po svoje,...user posted image  zato pa zelo glasen s cmokanjem in če se ne odzovem hitro zna kar zakričati, kje sem.

Nike Taja tudi na boku spi??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
6.9.2009 19:51:02   
AKP
Ponavadi spi na boku, se pa prevrača po celi postelji in je že dvakrat spala na trebuhu. To pa mi nekako sploh ne odgovarja. Zdaj spi na hrbtu. Jo pa ne podložim, ker jo ponavadi nič ne zadrži na istem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
6.9.2009 19:52:54   
AKP
Je pa ponoči tudi ona tako glasno cmokala sem najprej pomislila, da ima dudo in da njo tako vleče. Pa sem potem ugotovila, da je bil palec tako slasten.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
6.9.2009 19:56:47   
Anonimen
močna je,...
drugače obstajajo tudi tiste blazine, ki fiksirajo dojenčka, da spi na boku (se mi zdi, da so podobne tistim, ki jih uporabljajo za UZ kolkov),...

drugače pa če je z njenim telesnim razvojem vse bp, mislim, da ni problem, če spi tako kot ji zapaše,... moja sestrična je svojega že od 2. meseca dalje polagala na trebušček, ker ji je samo tako spal celo noč,...
pa če pomislim, je tudi meni bil dolgo najljubši položaj spanja na trebuhu (šele v nosečnosti sem odkrila "čar" spanja na bokuuser posted image )

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2219
6.9.2009 20:03:29   
Anonimen
palec?user posted image
ne, pri nas Urban "v prazno vleče" potem pa se jezi, ker nič ne pritečeuser posted image  (buček mali!)

smo pa danes šli na sladoled in sem imela temno čokolado (seveda je Oskar stalno menjal svojo jagodo z mojim sladoledom) in nekako je prišlo do tega, da jo je moj dal pokusiti tudi Urbanu (je imel brčice kot znani diktator pa še tisti kisli nasmeh,...) joj, kakšna jeza je potem prišla, ker mu nismo hoteli več dati!! in seveda največji užitkarski nasmeh, ko smo mu ustnice spet temno rjavo obarvali,...

ne verjamem, da mi bo uspelo z uvajanjem GH šele po šestem mesecu! saj bo že prej vse sprobal!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
6.9.2009 20:03:55   
AKP
Tudi jaz najraje spim na trebuhu in leta nazaj je Nino spal že kot novorojenček na trebuhu. Še na sprehodu sem ga v vozičku mogla obračat. Imam 14 posvetovalnico in bom malce povprašala o tem. Ne bi je pa rada silila, da spi v nekem položaju, ki ji ne paše. Delam pa trenutno dve stvari na enkrat likam in klepetam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
6.9.2009 20:08:06   
AKP
Hrana. Je včeraj ati držal svojo punco in z njo jedel kosilo. Je imela tako velike očke, ko ga je gledala in celo usta je premikala, kot da je. Tudi jaz ne vem če bomo ravno počakali do 6 meseca. Ni pa ravno neki ekstra jedec in me prav zanima kako ji bo šla prava hrana. Alekseja je bila zelo izbirčna in strašno komplicirala pri hrani in pri sokovih, upam da bo sestrica bolj pridna. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
6.9.2009 20:09:08   
Anonimen
pazi, da kaj ne zažgeš,...

evo, Urban!

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
6.9.2009 20:19:17   
AKP
Se kontroliram, da ne naredim kakšne bedarije. Ponavadi pozabim na lonček, ko ji vodo prekuhavam. Se mi je že večkrat zgodilo, da sem čisto pozabila na lonček in je voda že skoraj povrela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
6.9.2009 20:50:48   
maja1488
Grem gledat popevko, pol pa pod tuš. Jutri mamo zadnjič za kolke pregled, pa tavečji mormo nove čevlce in copatke kupit.

Lahko noč.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?