Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam mam tok ur minusa zaradi uvajanja, da sem jih mogla prav prit danes oddelat.

je že pečeno in fajn diši
glede torbe pa... uf, meni moj utruja že pomoje 14 dni, pa se še nisem premaknila, ker sem tudi mnenja, da jo še ne rabim
. no tolk bom jaz rabla, da se za tale izpit moj vse naučim. učim se pa že od 1.7. torej 2 meseca, edin vmes se nisem 14 dni, ker smo bili na dopustu. skratka. ker se mogoč obetajo v službi spremembe (reorganizacijske) z novim letom, bi bilo skrajno neugodno, da grem jaz delat moj izpit januarja, ker bi to pomenilo, da me cel januar ne bi bilo... tko da sem se nekako odločila, da bi šla ga pa delat decembra, da sem do januarja fertik... ampak to pomeni res cca 6 ur učenja na dan vključno z vikendom - kar pomeni, da bo jakob resno prikrajšan naslednje 3 mesece, kar sicer ni ogromno, ni pa ravno malo... kot bi bila skoz v službi, vse petke in svetke... mal mi je bedno, ampak mogoče res bolš stisnit in bo hitrej za mano. mah ne vem... pa tud kar zalaufal mi je zdej no...
pa režal se je zraven in mi vse poslinil.
no, pa moj tudi
No, sej sem se hitr slekla
jutri gre moj še v Tosamo, v sredo greva pa še v BC in v lekarno in je to to
nas to čaka drugo leto, seveda če bomo vrtec sploh dobili