|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.9.2009 22:37:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa metuljček... uf uf, napak je tle ful. to je še čisto nezlektorirana verzija, to je bilo direkt izpod prstov, vmes sem potem še sama dvakrat lektorirala in še zdaj je uradna lektorica (založbe imajo svoje lektorje, dva sta delala na moji knjig) popravila in dobim nazaj, pa spet popravim jaz, če želim in še enkrat ona. drugače pa hvala za ponudbo, verjemi če ne bi imela lektorja, bi dala tebi oziroma za vsako naslednjo knjigo, če boš za, si moja lektorica. je pa res fajn občutek, ti veš kako je. človek bi kar v luft skakal zdaj pa čakam še tisto tretjo knjigo, da mi javijo, saj veste, za katero je zimska dala predlog, potem pa upam da tegale lukca umetnika prodam do konca leta in še dvojkico speljem z LEPIMI ilustracijami (do konca življenja jih ne bom pogoltnila). Oukej, bejbi, I'm in! Odličen načrt, res odličen! Mi je blazno všeč, da imaš kar nekaj reči v planu, zdaj pa lepo jih popedenat - 1A, res. Jaz tud zadnje čase razmišljam, kako bi se kaj dodatno aktivirala, kaj naredila poleg tehle domačih & službenih reči ... nekaj idej imam že, a nisem še izkristalizirala reči, imam pa nek okvir zastavljen ...
|