PapuaNG
|
Jst pa dragega čakam, da pride domov, da kaj skuhamo, se mi ne da sami pacat. Mava pa tok enga sadja zdej, da bom morala kak kompot skuhat, drugače bo šlo vse v nič. Je bla pa mami na obisku, še vedno mal zatečena pa plava od puljenja zob. Sem jo pohecala, če jo je fotr začel pretepat Zoja-meni se že to, da tak pes spi v postelji, zdi čist mimo...pes nima kaj iskat v postelji. Če bi bil kak mini psiček, mogoče, pa še takrat...sploh, če ni samo v stanovanju, ampak tudi zunaj hodi. Jst sm mojemu zatežila že zato,ker se ne sezuje takoj, ko pride domov, ampak kar obut hodi po fletu. Pa sem rekla, da ne bom več pucala. No, malenkost smo že napredovali...zdej sicer res še ni take panike, ker se tamal ne plazi, ampak ne bo več dolgo, ko bo vso umazanijo s tal pobiral...ampak pri vama odnosi očitno že nekaj časa niso najboljši in pes je verjetno le ena od stvari. Vendar če že take težke besede padajo... Pa če pes lahko postane ljubosumen in nevaren-a za otroka ga pa ni strah? Sej otroka ne moreš imeti skos na očeh, kaj pa če otrok nehote razjezi psa? Bo potem krivil otroka, zakaj ga je razjezil? Pa rotvajler ne bo samo malo popraskal otroka...mislm..groza...Pa če mene vprašaš...on že zarad psa nima šans, da dobi otroka.
|