|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVALAC ACI
7.6.2005 19:34:47   
Mina1
Da še tu postavim vprašanje o Novalacu proti krčkom:

Spet problemčki in tako:(:

Zgodba se ponavlja oz. smo v začaranem krogu:zmeden:. Iz Aptamila smo šli na Comformil 1, zaradi hudih krčev in napenjanja. Do sedaj nismo rešili ničesar, razen tega, da smo stari dobre 3 mesece.

V razvojni, kjer se razgibava naš piškotek in pediatrinja sta rekli, naj probam Novalac Aci (za krčke). Torej sem danes nesla nazaj v Kolinsko zaloge Comformila in na silo kupovala drago špežo.

Sedaj pa me zanima tole: Novalac ACI stane v lekarni 1.862,00 sit in to samo 400 g - blazno drago za tako malo dozico. Kje ostale kupujete Novalac, ali ga prodajajo še kje razen lekarne. Bom bankrotirala zaradi tele hrane. Že tako težko gledam piškotka, kako se matra, da je vijoličen od napenjanja in krčkov, potem si pa še kaznovan z drago ceno in tako:zmeden2:.

O kakšnih vzorcih ne doha ne sluha.

No, prvo flaško smo sicer spili ob joku:((, pa vendar je bolj teknila kot Comformil. Ampak je blazno tekoča tale zadeva, a je to v redu?

Prosim za INFO o Novalacu ACI iz prve roke punce moje drage,


pa-pa Mina1, ki jo bo vsak čas pobralo od skrbi:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVALAC ACI
7.6.2005 21:00:44   
mahija
Novalac se dobi samo v lekarnah, ker gre za zelo visoko specializirano in kvaliteno hrano. Temu je tudi razlog da je samo 400g (ko odpreš hitro porabiš, da vse sestavine ostanejo notri optimalne kakovosti za tvojega malega, namesto da imaš pakiranje oz. vrečko odprto več dni. Men se to zdi super.:)

Jaz mislim, da pa je najbolj pomembno to da mali nima krčev in da je zadovoljen, ker pol boš tudi ti, a ne? Neglede na ceno. Sej, če pomisliš kolikorat v štacuni zapravljamo brez veze za kakšno stvar, pa je včasih še dražja kot 2000 SIT.

Naj te potolažim, da je Novalac AC zelo pomagal mojemu malemu, pa smo probali tudi že vse drugo prej.:bravo: Za pripravo pa le upoštevaj navodila na piksni.

LP

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVALAC ACI
7.6.2005 21:08:40   
Mina1
Ma ja, samo da bo nucalo, da hudi krčki minejo, da začne normalno piti mleko in da začne pridobivati na teži.

Pediatrinja je rekla, da je predrobcen oz. da premalo pridobi na mesec.

Se mi tolk smili kadar ga zvija in tako je že od prvega dne:( - pri nas izgleda tako, kot da bi imeli doma koline:((

Zaenkrat dajem 4 polne merice na 140 ml vode, upam, da je tako v redu:zmeden2:, čeprav se mi zdi blazno tekoče mleko, če ga primerjam s Comformilom, ki je gost.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVALAC ACI
7.6.2005 21:10:43   
lex
Moj je sicer dojen in smo NOVOLAC kupli le za nujne primere. Pa sem ga dobla k frizerju - ker ni hotel jest. Pa sem ga proč vrgla! Upam, da ga bo jedel. Zdaj smo pa kupli pa Aptamil - za določene primere in ga je.Vse dobro

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVALAC ACI
7.6.2005 22:10:03   
morskadeklica
Mina!
Na škatli so navodila glede meric. 4 polne merice daš v 120ml vode, 5 pa v 150ml (1merica v 30ml). Zato se ti zdi tako tekoč.

lp:muca:

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVALAC ACI
7.6.2005 22:13:46   
Mina1
Se mi je zdelo:ups:, da je ena merica premalo, ampak tam je pisalo od...do...pa sem naredila tako kot pri Comformilu, ki pa je zelo gost.

Bom popravila:ups:, jao, zdej ga pa še mami sračka in tako.

Hvala,

pa-pa Mina1

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVALAC ACI
8.6.2005 7:11:40   
Mina1
No, vem, da je prezgodaj govoriti o tem, ali se je obneslo, ali ne, ampak tudi Novalaca ne sprejme. Od včeraj, od 22:00 pa do danes ni hotel jesti Novalaca, jokal je pa kot zmešan.

In prdi, da ga bo raztrgalo.

Verjetno bo treba na preiskave v bolnico:((, vsaj tako je rekla pediatrinja, če ne bo jedel:((

Edino še po tisto mleko od HIPPa grem lahko:zmeden:

Sem čisto obupala:((,

Mina1

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVALAC ACI
8.6.2005 11:12:15   
mahija
Revica. In tvoj mali je pravi revček. Verjetno je razlog oz vzrok reskje drugje pri tvojem malem. Najbolje je da greš res čimprej na preiskave kaj je narobe, da se ne boš tok živcirala. Ti bodo že zdravniki svetovali.

Veliko sreče. Držim pesti.

LP

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?