Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče
...upam da slabost čimprej mine...točnega datuma poroda še ne vem, 22. imam prvi pregled tko da bo takrat kaj več znanega :))
V varstvu je ok,malo še pojokca,drugače pa vse ql...aja,pa še to bi vas prosila da na fb-ju tega zenkrat še ne omenjate,ker še nekateri ne vejo-oziroma ste ve PRVE ki sem vas o tem obvestila ;)!Cmoka vsem,pa se beremo
a sma midve že na Fb prijateljici? ker sploh ne sledim vsem z RR ja tam gor, ko so druga imena, sem čisto zmedena?
. Upam, da te slabost hitro mine in da bo
zdrav/a.
. Pri nas veselo delajo omete, joj kak je čisto drugačno, sedaj ko so nekatere sobe že gotove, imajo okenske police, juhuuuu. Mislim, da se bomo lahko drugo leto selili, komaj čakam, ker imam doma že tako gužvo, da se mi meša.
, bodi zdrava in lepo pazi na novega majskega hroščka.
doma. Jst tud včasih podturim Vidka komu, da se spočijem al pa da kaj pospravim.
, tudi v školjki sem jo že našla, tako da sem ji dala novo.
, ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht
smo slišali, težav itak nimam, odprta še nisem