Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nič noče jest, samp pila bi, jokca skoz, nič ji ne paše...na srečo danes ni več temperature...
smo slišali, težav itak nimam, odprta še nisem

...upam da slabost čimprej mine...točnega datuma poroda še ne vem, 22. imam prvi pregled tko da bo takrat kaj več znanega :))
V varstvu je ok,malo še pojokca,drugače pa vse ql...aja,pa še to bi vas prosila da na fb-ju tega zenkrat še ne omenjate,ker še nekateri ne vejo-oziroma ste ve PRVE ki sem vas o tem obvestila ;)!Cmoka vsem,pa se beremo
!
. Pri nas veselo delajo omete, joj kak je čisto drugačno, sedaj ko so nekatere sobe že gotove, imajo okenske police, juhuuuu. Mislim, da se bomo lahko drugo leto selili, komaj čakam, ker imam doma že tako gužvo, da se mi meša.
čez vikend doma, pa si boš lahko malo odpočila!
sem imela kar precej težav da sem strasti umirila in zadevo rešila, bolj je bil problem ker sem eni pozabila nakazati dodatek za ned. delo v višini 51.26 eur, madonca baba se je name drla celih 25 min, ni in ni se hotla umirit
in le hitro sporoči spol
In celo ni ostalo kaj dosti