špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro No najboljše glih ni, ker sem pol noči prespala na Niini postelji, delno zato, ker je rogovilila, delno pa zato, ker sem preprosto zaspala. Skratka nisem naspana, pa še vreme prispeva svoje, kislo, megleno....pa še ni. Je pa tako prijetno v dnevni sobi, ker sem včeraj krušno peč zakurla . Punce imam problem (spet ). Enostavno ne vem kaj narediti oz to preprečiti. Nia si pipa lase, razloga ne vem, večinoma pa ponoči oz pred spanjem oz ko ima probleme zaspat. Ali ji je to tolažba ali kaj, nimam pojma. Skrbi pa me ful, saj prisežem da se ji na desni strani lasišča že pozna, ker to ji grejo kr šopi ven, tako močno si ji pipa. Kaj naj naredim ? Uf, pojma nimam, kaj s temi lasmi... Kaj pa, če bi ji poskusila med uspavanjem na rokice nataknit nogavičke (namenoma sem napisala nogavičke, ker jih patent drži na rokicah, rokavičke si otroci v sekundi dol snamejo)? Bi jo preveč motilo in ne bi hotela zaspat? Ziher. Saj to počne, ko bi rada zaspala, pa ne more. Danes je hotela to naredit, pa sem ji prijela rokico in jo zanjo držala, ampak to ne pali vedno. Joj, upam da jo to mine. Držim pestke, da jo bo minilo
|