špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi strani Otroka sem oddala,jaz pa likat .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljici ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka. Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilo Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil. Joj, včeraj sem likala skoraj 2 uri Upam,d a ti nimaš takega kupa... za Tilna. Naš se vsako jutro dere, ampak ga vzg. stisne k sebi in se kmalu umiri. za Nejca. Fino, tale pižama party v vrtcu. Pri nas tega žal ni A Nejc je že stabilen na rolerjih? Mala pika me nagovarja, da bi poskusila, moram v kleti izbrskati rolerje zanjo
|