|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj paštete, namazi, hrenovke...
21.9.2009 19:23:52   
Claudi
Lep pozdravček.
Zanima me kdaj se lahko začne dajat paštete, razne namaze, piščančje hrenovke, rio mare?Ter kdaj oz če sploh lahko pije take navadne čaje narejene iz filter vrečk?Sadne seveda?
Že v naprej hvala za odgovore.


< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.9.2009 11:27:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj vprašanj???
21.9.2009 19:35:02   
Hope2


O tem kdaj otroku hrenovko in pašteto boš sama odločila, najbrž veš kaj je not, če te ne moti, pač daš, če ne čakaš dokler se ti zdi primerno. Nekatere dajo pred 1 letom, nekatere pa niti pri 3 letih ne, v vrtcu pa bo skoraj ziher dobil.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.9.2009 19:49:15 >

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nekaj vprašanj???
21.9.2009 23:29:29   
kaya2007
hja, vse našteto ravno ni nujno potrebna hrana, tako da bo odločitev res tvoja. naša tamala paštet sploh ne je, piščančje hrenovke pa včasih za večerjo..ampak ona je pač totalno neješča in smo veseli, da sploh kaj poje. drugače ji jih ne bi dajala, ali pa le izjemoma. začela jih je pa jesti nekje pri 2h letih se mi zdi, ali pa malo prej.

čaj iz vrečke pa lahko pijejo že dokaj kmalu, v mullerju in DMju dobiš otroške.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nekaj vprašanj???
21.9.2009 23:51:40   
mateyka
hm, težko reč, ker večino teh stvari naša ne mara. edino navaden smetanov namaz a la MU ali dukatela (tunin okus ma še rada). to sem dala pri letu in pol. bi lahko prej po moje, samo prej je kruh jedla samo brez vsega, ni marala nič na kruhu.
aja, pazi na dodatke v namazih, včasih jih je kar dosti notri, pa sloh ni potrebe po tem (podobno pri keksih npr.). se da komot kupit take, ki nimajo nobenih aditivov notri, samo čas za prebrat si malo vzemi. user posted image

samo pri nas je isto kot pri kayi2007 - ne je dosti stvari in ji dam za probat, da vsaj kaj proba. ji pa ne bi dajala hrenovk in paštete, če bi mi normalno jedla meso npr. (mislim, v vrtcu naj jejo kar čjo, doma pa tega pač ne bo). rio mare, kaj pa vem, tune ne mara, une zelenjave notri pa niti povohala ne bi user posted image tuno po moje načeloma lahko daš, pa kak losos tudi že pri kakem, letu, letu in pol. samo zna bit malo mastno?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.9.2009 23:54:36 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nekaj vprašanj???
22.9.2009 0:00:34   
benika
Naš od teh stvari pri 4. letih je le hrenovke. Dajemu mu jih pa nekje od 2. leta dalje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nekaj vprašanj???
22.9.2009 8:18:56   
kristinaj
naši sem pri 2 letih prvič dala  hrenovko in glede na to, da je noter, se ve približno kaj, ji dam enkrat do dvakrat na mesec, pašteto je pokušala prvič letos na morju, rio mare pa ji še nisem dala, enkrat je pri meni pokušala pašto z rio mare ampak ji ni bilo všeč......

čaje iz filter vrečk jima kuham pa planinski in bebe, ta veliki dam noter še žličko meda in cukra, ostalo imata pa soke od fructala, hippa, mešane z vodo, ter instant hippove čaje....najraje pijeta zeliščnega

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nekaj vprašanj???
22.9.2009 9:23:35   
botrca
Moj je začel take stvari jest malo preden sem ga dala v vrtec...okoli 13-14 meseca.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj paštete, namazi, hrenovke...
23.9.2009 11:47:35   
Nina00
Naš bo kmalu star tri leta pa paštet in hrenovk doma ne je (jih tudi midva ne). Mislim, da je lani hrenovko 2x jedel v vrtcu, pašteto pa verjetno tudi kdaj. Tuno iz konzerve sem mu dala prvič neklje pri 1,5 letih pa še to s testeninami (se pravi je dobil majhno količino). Tudi sedaj je ne dobi pogosto (manj kot 1x na mesec). Čaje pa seveda že lahko pije. Jaz mu še sedaj kupujem otroške.
Kar se namazov tiče je kak smetanov namaz pa maslo in marmelado pa doma narejen skutni namaz.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?