Kerensa*
|
O, Bog, spet se je začelo (reče ateistka ). No, pa dajva... IZVIRNO SPOROČILO: simona11 ali da bo npr. ravnateljica težko dokazala da je nenamerno, če bodo odkrili kakšen nov podoben oddelek itd.... jaz samo nasprotujem naključju, ker je skoraj neverjetno. Meni pa ni težko ponavljati že napisanega. Zatorej - težko bo dokazala, da je bilo nenamerno, a morda ji bo kljub temu uspelo. Nekaj, kar je težko, ni nemogoče. In četudi bo priznala, da je namerno, ima še vedno možnost dokazati, da je bilo storjeno z dobrim namenom. Tudi to bi bilo težko, vendar je izvedljivo. Skoraj neverjetno ni enako kakor popolnoma neverjetno. Naključno pa ni mogla sestaviti 12/2 in hkrati 2/12, lahko je namerno ali nenamerno. Naključno pa ne. Ker, če bi sestavila take skupine (12/2 in 2/12) naključno, bi bilo to svetovno čudo. Beseda NAKLJUČNO me moti. Nič drugega. Definirajva besedo NAKLJUČNO, ki te moti. NAKLJUČNO pomeni TEŽKO VERJETNO, kajne? Zdaj si lahko vse ostalo razložiš brez problema. Da TEŽKO VERJETNO ne pomeni NEMOGOČE, sva pa že ugotovili. Lahko da je kakšen moj komentar zgledal kot da želim povedati da je to dejstvo. Če je bilo tako videti, se vam opravičujem. To je verjetno prislo do tega, ker sem koga citirala, potem pa z njihovimi besedami nadaljevala razlago....ali pozabila kaj dati v narekovaje. Oproščeno (vsaj z moje strani). Seveda dopustim, saj se vsi motimo. Tudi v dobrem namenu je lahko kaj takega naredila. Jaz se samo ne strinjam, da bi se takšne stvari delale pa tudi, če naredijo to v dobrem namenu. Pravkar ste črno na belem (ajde, sivo na oranžnem) napisala, da se ne strinjate z dobrimi stvarmi. Dam Vam še eno možnost, da se popravite oz. drugače izrazite. Imam občutek da so me nekateri razumeli, da obtožujem uslužbence vrtca, da so to načrtovano in zlonamerno delali. Daleč od tega. Če pa so, jih je treba ustrezno kaznovati - to vedno ponovim. S tem delom se strinjam. Če je bilo ločevanje narejeno namerno in to s slabim namenom, potem je treba zadevo in vpletene ustrezno sankcionirati. V nasprotnem primeru pa: Drugi podpirajo ta ČE..... in želijo opravičiti ločevanje. Tako sem jih jaz razumela. Ne samo, da ga želijo opravičevati, temveč ga dejansko opravičujejo. Vsaj jaz - opravičujem dobronamerne stvari, četudi so drugačne od običajnega in četudi ne ustrezajo bebavemu družbenemu kalupu.
|