alma82
|
Frcefela jaz srčka nisem slišala, mi je samo G rekla, da bije. Beli tok ni nič čudnega, je značilno, da se tok nekoliko poveča. Rahli rjavi izcedki pa lahko pomenijo, da ti je kakšna manjša kapilarica v nožnici počila (ker je zdaj zelo zelo prekrvavljena) in tudi to ni nič hudega. hihi se pa obremenjuješ z istimi stvarmi kot sem (se še vedno) se jaz. Ne vem če si prej za nazaj brala ampak jaz sem si sama naredila te skrbi. Letela sem na prvi samoplačniški pregled zelo zelo prehitro, ko seveda še nič ni bilo v maternici, tako je nastal sum na IMN. Si lahko predstavljaš kakšen strah sem imela pol... potem sem imela še en pregled, kjer je bila vidna samo GV in to velika samo 2,7 mm. Pa me je G spet strašila, da je prazna (zdaj ko vem malo več... ja itak da je bila prazna, če je pa bila tako majhna..) no zdaj me straši s tem, da plod ne odgovarja za 7 tednov ter da rumenjakova vrečka ni prave oblike (to še zdaj ne vem kaj pomeni) .... Raje se probaj ne sekirati z besedami, ki ti jih bo G rekla. Vprašaj tukaj in se bo že katera našla, ki bo kaj več vedela o temu. Glede velikosti ploda sem pa videla, da je razpon zelo velik. Za 7 teden je plod velik nekje od 0-11 mm oz. od 3-7 mm. Tako da naj te niti to ne sekira, če bo rekla, da je plod premajhen. Moj je velik 4-5 mm, pa je rekla, da je premajhen. Kr neki... Probaj se čim manj sekirati. Imej v glavi, da dokler te ne boli močno in nimaš sveže krvi je vse ok.
|