suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 omaro sma kupla že v torek in pol je blo vse druga bolj pomembno kot omaro skup dat. pa sem se je lotla. mam že nekaj prakse, ker sma z mačeho takšna dela po navadi same zrihtale. ati je delal cele dneve in bi predolgo trajalo, da bi kaj sestavil sporočilo sem dobla, ampak je prazno ej da ne boš misla, jst tud prosim,prosim,prosim, na konc pa sama sestavim.. Sem ravn prej bratu pomagala motor sestavit ko ga je nečakinja dobla za darilo..vsi okrog so bli sam pametni, da bi pa kej navodila prebral pa ne,ak da sva ga sama sestavla.. ja, navodila... je brez navodil, ker jih in ne rabi, sestavljal omaro in zamenjal sredinsko stranico s stransko! ko je bila omara že sestavljena, jo je bilo treba čist radret in še enkrat sestavit še v četrtek zvečer sem rekla, naj mi omaro prinese gor v stanovanje in je očeta prosil, da bi ta teden sestavil omaro namesto njega. jst sem ga samo pogledla in vprašala, če res misli, da sem tolk nesposobna, da ne znam tega sama nardit. pa se je njegov oče na mojo stran postavil in rekel, da on sploh še ne ve, kako sposobno punco ma. se mi je tak dopadlo Za njegovega očeta . Jaz pa pri naši bajti mehanske, digitalne stvari študiram, programiram tv...ker ne leži (po moje se mu ne ljubi ) Midva pa teh problemov ponavadi nimava,skoz se hoče dokazvat da je MUŠKO pri bajti in pokazat da je v teh stvareh glavni Ponavad za tistih par ur z Laro kam skliznemo ker se mu isto kot vašim zdi brezveze pogledat navodila in pol nori in Piz..k vsem svetnikom. tud midve se po navadi umakneva v takih trenutkih. je pred leti 19ko popravljal in so mu bli neki kabli v napoto, jih je v jazi kar ven dal, češ da jih ne rabi! še dobro, da je avto še laufal!