Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se je ob treh zbudla in bla čist budna. je mela vročine 38,6, pa sem ji še 1x dala svečko, pa komaj nazaj spravla spat! zdle ma pa spet že 37,6, pa še kašljat mi je začela.
Res si dobra, da zdržiš, men bi se že zmešal. Ma sej itak ti ne preostane druzga kot da se sprijazniš. Res ti želim, da se bo to kmal nehal
z otroci ali brez
pa je tudi zbolel, zdaj se šopa z Imunalom in Neoanginom, ampak je po moje že prepozno, je že zbolel. Pa še cel dan bo na šihtu bogi
. sej ji nisem jst kriva, da mora nahodna delat na nedeljo. vsi smo dobli občutek, da smo tam brezveze in da se lahko doma pocajtamo
oz. na vročino, kot me mame. Dostikrat sicer resnično pretiravamo, vendar je mene strah tega procenta, ko se dr. zmotijo o nujnosti. Na koncu pa želijo prevaliti krivdo na starše, češ, da niso dovolj zgodaj odreagirali