Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem tako ponosna na mojega malega fanta 
položaj pred računalnikom ...in se je zgodilo pravkar par rahlih kluk kluk v spodnjem delu trebuha
. Bo spet težek tedn, že dve uri ko sm z njo me čist zmatrata pa vse me začne bolet pa....ah bomo že preživel.
, samo mi2 bomo šle verjetno že zelo zgoodaj od doma
. sem malo pred 12. nesla evo spat in ni hotla, pa sem jo pustla in se je igrala. vmes sem dokončala kosilo in ker me je tašča prosla, da ji dam ob 1ih fižol kuhat, ki ga je blo treba prej še narezat, sem še to hitro nardila. med tem časom pa mi je eva sama zaspala na sedežni brez kosila
To je bil ves dnevni spanec
Najbolj je bil hec, ko je jamrala, da ji ne zamenjajo plenice. "Mama, a si polulana?" "Ne, ne še." "Ja, zakaj bi ti jo pa potem menjali??" Tišina. Pa ni ji prav, ker ne sme jesti svojih Lexaurinov kot bonbonov pa še in še... Prej sem ji po nasvetu ene negovalke v Müllerju kupila bonbone, ki izgledajo kot tablete in so ji fajn "prijeli", ko smo ji namesto Lexaurinov podtaknili te, je bila zadovoljna. Vsak dan je poleg nujnih tablet prejela še vsa 3 "Bonbon-rine"