gigi1
|
Čer Evo mene z rekreacije Sem bila že 4x. Pridna, a ne? Fida kar se nivoja estradiola tiče - meni so ga v LJU merili le takrat, ko sem imela cisto. Se mi zdi, da tudi tukaj šparajo. Reš pa tega sploh ne prakticira. Glede velikosti foliklov pa...jaz mislim, da bi morali počakati do velikosti 22, 23...vendar se bojijo pokanja foliklov in dajo stopko ponavadi že pri 20,21. Sploh v kratkem postopku. Reš pa že pri 18, 19. Moje laično mnenje je, da to sicer ne upliva na to kar ti misliš. Celice so ali niso. Če je folikel večji kot 16 je celice v njem, če ni prazen (zakaj so prazni nihče ne ve). Lahko so pa nezrele celice in počijo, ko jih hočejo oploditi. To je prvi problem (če so celice nezrele je to na listu napisano). Drugi problem (po mojem mnenju) je pa ta, da se manj zrela celica sicer oplodi, problem je pa v tem, da se zarodek ne razvija. Kdaj imaš ti UZ? Mikla dan za dnem, korak za korakom...saj sama veš. Čas je edini, ki prinaša neko blažitev bolečine. Sem pa res zelo vesela, da sta zmogla toliko moči, da že razmišljata o tem kako naprej Sem gledala oddajo o nedonošenčkih in jokala kot dež. Mislila na vse naše mamice nedenošenčkov in njihove sončke. Predvem pa nate. In kako jezna sem bila, ko je Cerarjeva govorila. Čisto druga zgodba od tiste, ki jo je Pušenjak napisal. Očitno so to pravljice za na TV. Pikica pazi nase. Ne nam pregoret v službi Dajči misam te mučo fejst Kruce kako je Krucika? Mastitis bolje? Lanči še en dan peglanja kavča, pol pa res počasi v akcijo. Ne pretiravat. Hmmm tele žižole novembra. Z veseljem pa ne vem kdaj bom v akciji in kateri datum mi bo bolj odgovarjal. Se mi zdi, da se bomo morali sproti menit, ker nas bo takrat kar nekaj v postopkih. Naj bo ta večer in jutrišnji dan kar se da lep