asso
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: dskubin asso pridna! Za kolena ti ne znam svetovat (najboljš je tečt po travi), za mišice pa (če si fan piva, potem takoj po teku eno, drgač pa kak energetski napitek s sabo - meni je najboljši enervit, je pa res, da sem ga konzumirala samo po športni aktivnosti, drugače mi niti ta ne diši, potem pa se doma stuširaj s čim toplejšo vodo. Oziroma ko se stuširaš, si spustiš po nogah zelo zelo toplo vodo in odvzemaš hladno dokler zdržiš. Sigurno ne bo musklfibra). Škoda, ker se ti ne morem pridružit, lani sem sama laufala tam okoli. Sem isto izkoristila atletiko od Draža, samo tamali imajo ob sredah. Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;) Sej 5 krogov ni niti tako grozno, samo grozno se sliši Počasi in gre. Sej je vse ravno. Sicer res, da ko sem se ustavila sem skoraj dušo zgubila, ampak komot bi še kakšen krog uspela preteči. Tudi Aspirin je v redu za mišice.... to pa z vodo vročo-mrzlo pa prakticiram pri vsakem tušu in je cirkulacija OK. Komot se mi kakšna pridruži. Sej tudi jaz drugače se ne spravim teč, ampak če sem že tam izkoristim... Evo, danes sem imela namen in čisto pozabla na to Zdej pa grem počasi na kavč.