|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tempo 2. razredov
17.12.2009 21:24:10   
viroza
Smo komaj na slabi polovici pa so končali z abecedo.Od vsega začetka zahteva ful branja in pisanja.Najbolj pa se posvečamo okolju in poizkusom.Pri nas je tega ogromno je še kje?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tempo 2. razredov
18.12.2009 8:38:55   
bori2
Zdravo.

Naši so tudi zaključili z abecedo, že od začetka novembra imajo bralne vaje.
Mene še vedno moti, da imajo TOOLiko naloge...
Jo naredi v podaljšanem bivanju tričetrt, potem pa še doma pregledujemo in dokončujemo,...

Sicer sem za, da naredimo neke odnovne delovne navade v začetku, amoak meni je moja še tak otroček in tudi sama bi se raje kot z zvezki ukvarjala z igračami,...

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tempo 2. razredov
18.12.2009 17:54:30   
viroza
Je petek in je delal nalogo več kot eno uro. Pri mat. je imel 4 delovne liste, pri slo.napisat  3 besede po abecedi da se ne menmo o okolju.Pa mi povejte če je to normalno.Stem da učiteljca manjka cca.1do2 na teden. Vem da ima majhnega otroka ampak to je preveč.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Tempo 2. razredov
18.12.2009 21:06:46   
mojcaziga
Pri nas so z abecedo zaključili novembra. Branje imajo za nalogo vsak dan, drugih nalog pa domov ne nosijo. Če jih imajo, jih dokončajo v PBju. Pri okolju imajo kar veliko poskusov, ampak to mi je všeč, ker je veliko bolj življenjsko kot učenje na pamet, pa tudi tamali ful z veseljem razlagajo kaj in kako. Sploh če mami in ati kake stvari ne vesta user posted image
Pišejo precej, tudi nareke in tudi estetsko jih kar popravlja. Pri matematiki so napolnili že dva DZ. Tako da tempo je kar hud, ja.

lp

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Tempo 2. razredov
1.1.2010 22:16:36   
gita10
Mi imamo tudi kar natrpano ampak se, da z njo pogovoriti. Veliko morava brati, ker ni znal še v prvem skoraj niti ene črke niti ni kazal kakšnega velikega veselja za to. Poskušam z vsem mogočim ampak veselja do branja ni.
Matematika ni noben problem, branje je pa katastrofa, potem pa ima še v razredu kar nekaj malih genijov, ki jim drugi otroci tepko sledijo in tem našim revežem zbijajo samozavest.
Ampak tako je,čeprav se mi zdi, da je sedaj med prazniki bolje ko vadiva branje dopoldne, ker je moj sin bolj jutranji tip in nama gre bolje.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




IMENA OTROK
KUTINA

ALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV?

Da, ker jih spoštujem. (3%)

Ne, ker je to moja lastna izbira. (76%)

Že imam izbrano ime. (8%)

Ne vem. (2%)

Mogoče. (12%)

Partner mi ne dovoli. (0%)


Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!