|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
31.8.2010 22:09:53   
ninasiki
ojla bejbe

evo jst pa jutr veselo na dieto 90 dnevno ločevalno in srčno upam da mi rata ker tole je pa zdej mnogo preveč in se tud v špeglu ne morm tko da upam na najbolše
rozilu ja septembrke so kr ornk čvekice user posted image  sej smo ble kle tud zdej pa se mi zdi da so se vse porazgubile :D ampak enkrat bomo že skup spet in postale stare čveke mogoče zdej k bo bol mrz pa se bomo not zadržvale

grem spat in se psihično prpraut jutr je dan d zame


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Oktobrčki 09
31.8.2010 22:20:57   
googica
nina vso srečo. te čist razumem.. bom se tud js lotla diete, ampak ne te ločevalne, je prehuda zame k sm tolk zlo zbirčna, na koncmi ostane samo par jedi in tri mesce je kr mal dolg jest eno in isto sranje... :) mam eno kul varianto, south beach dieta, super je in bom začela takoj po izpitih, zdej ni časa še na to mislit, pa še živčki nardijo svoje ane :)
no, jutr mam pravo, si lahko mislite da je kr prijetno za učit se.. držte pesti zjutrej, da bo moja poroka čimbolj sproščena..
zdj pa grem pod tuš, predelat še enkrat zadnjih 7 strani zrihtamo juša in končno spat.. jao, zanimivo mi je, da takrat ko se mam za učit tolk zgodi ratam na smrt zmatrana :)))

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 7:45:28   
pinky girll
So septemberke čveke, sam mamo pa mi najbolj brano temo 123776 ogledov. Smo zelo zanimiveuser posted image user posted image .

Oh te diete tud jst morem nekaj naredit na tem, kr sem grozna, imam sam srečo, da sem velika, da se mal skrijejo kilogrami. Sam motivacije pa od nikoder. Se morem mal v red spravit.user posted image


_____________________________

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 9:46:50   
Anonimen
evo, mal slikic :)

(odgovor članu pinky girll)

Slike iz albuma
  Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 10:50:44   
Februarka08
Googica k boš mela čas, mi napiš kaj več o tej dieti, prosimuser posted image
Nina, srečno!!!user posted image user posted image

Jaz začnem drug teden z aerobiko 2x na teden da se malo razgibam in upam na še kakšen -kguser posted image na morju smo samo jedli in jedli, tako da...user posted image itak sem si pa sama kriva.
Blaž mi je danes že keramično posodo razbil, potegnil moj zajtrk iz mize (mleko in žitariceuser posted image ) se polil po sebi, meni, tleh... včeraj potegnil prt iz mize, gor je gorela svečka, bil pc, ma ni da niuser posted image vosek sem mela povsod, na srečo se ni nič po sebi... grozen je!!!!!!!!user posted image Ne pomaga kreganje, skoz samo govorim ne,ne, potem me gleda in začne z glavo kao ne,ne, da ne veš a bi se mu smejal al bil še huduser posted image user posted image user posted image lump je, pravi lump. Skoz odpira predale, sploh ne vem kako naj mu še prepovem... Larisi se je dalo dopovedat, temu pa nič. Grize pa tud še vedno, ravno zdaj poskuša na moji nogi... lumpek.
Grem, danes morva bit notri ker fuuuuuuuuuul pihauser posted image drugače pa tak lep sončekuser posted image Larisa je šla v šoping, čakam da prideta s taščo nazaj, da grem hitro do službe...



_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 11:47:11   
majakla
Predali, grizenje, lasanje ... ne bi o tem. user posted image
 
Jaz NE, on pa user posted image .
 
Jutri pa v vrtec - JAO!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 13:54:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Predali, grizenje, lasanje ... ne bi o tem. user posted image
 
Jaz NE, on pa user posted image .
 
Jutri pa v vrtec - JAO!


user posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 15:58:06   
googica
ola... majakla... pr nas isto :)) še kr me zlasa, grizt je celo nehu, sm ga odvadla tako, da ko se je pripravlu na grizenje sm se umaknla, torej ko je dal lubčka sm pustila, ko sm začutla zobe sm se odmaknila, hitr je dojel :)
zdej je še naučil se sam od sebe splezat na kavč, mamo še s tem probleme :)) jao, navihanci so teli naši dečkoti :))

februarka, tuki maš link, na tej spletni strani je prvi del te knjige napisan.. ostalo pa mam js sposojeno knjigo, ampak sem vidla da majo tud po knjižnicah.. ni tolk naporna kot 90-dnevna pa maš 6 obrokov na dan, te prisili v to, da veliko ješ, brez štetja kalorij in količine... mene edino skrbi, da mi nebi joške ful splahnele pri hitrem hujšanju se to rado zgodi... bo se treba prej še pozanimat, da ne bom pol vsa povešena :DD... aja, link.. http://www.aktivni.si/prehrana/diete/dieta-south-beach/ nekej ne dela tole za povezavo dat, boš mogla copy/paste nardit ;))

no, izpit sm padla, jao, jezna sm, ker nas je ful pometu.. mislim da se je lotu tistih, ki nas ni blo na faksu.. verjetn, ker je vrgu tud ta drugo mamico.. no, bomo vidl kako bo na naslednjem roku.. zdej pa sam še poroka.. iii.. prstana sta ful lepa, komi čakam soboto da jih bova mela gor :)) priprave se skori končujejo, mava večinoma vse, zdej se začne počasi pripravljanje nohtkov in take zadeve, pa moj me more dons pobarvat :))) če ma kera čas nas pa pridte pogledat :))


(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 16:58:14   
malaMravljica
Googica, iiii a ves da se zenis na isto soboto k jaz, sam da je tvoj datum 4.9 a ne, lani je bila prva sobota v septembru pa 5.9. ja, midva sva pa se skor 1 leto porocena in v nedeljo ponovimo najino porocno potovanje, na en hriv in v koco user posted image user posted image  s kolegi in letos se mali Lukec zraven, jupi.  Ta pravo porocno potovnje bo pa ko mali zraste in bo nekaj lepsega, kaksna Brazilija al pa kaj tacga.

Lenika, cestitam za sluzbo!

Kg pa, kaj to so vam ostali od nosecnosti se? Jaz imam pa drugacen problem, cist prevec kg mi je slo, sem se vidla na sliki zadnjic, moj me je slikal z malim, sem vse zbrisala, tok sem suha, nic lepa. Pa jem in ne pomaga nic. Verjetno dojenje, pa nocno vstajanje, pa cel dan sem vecinoma sama z malim, pa delam mal zraven. No ja, tistim ki boste hujsale zelim uspeh. Sam punce, pri hujsanju morte pazit, manj kalorij in vec sporta, ne pozabit na sport.

Ja ja, predali in krozniki. Pr men je tudi ze razbil prvi kroznik, lih mal preblizu roba je blo in ga je potegnu cez in njegov zajtrk notri. Pol me je pa gledal. Se sreca, da imam neke nizkoproracunske kroznike iz Merkurja, jih lahko posamezno dokupujes, so mi bli tok lepi, ceprav poceni. Grem sedaj ko pridem dol spet v akcijo v Merkur.
Pa da nadaljujem to temo o predalih itd. Pri meni je pa problem pecica, ko pecem ze dam stol tja in pac pazim, sam on hodi tja, se dvigne gor, prime za rocaj in se heca tko da poteguje, ce me enkrat ne bo zraven bo padel na hrbet, vratca od pecice pa nanj. Kaj naj naredim, ve katera????????

Drugace sem pa ze 2 dni objokana, bom mogoce mogla prisilno nehat dojit, sedaj imam rok cez 2 tedna, jutri mogoce podaljsam na 4 tedne. Zaradi zdravljenja pri zobozdravniku. Moj zobar je pac en promi in oh in sploh perfekcionist, v tem primeru mi gre sedaj na zivce. Tako sem si zelela dolgo dojit in sedaj naj zaradi tega neham, se mi kar srce trga. Ce ima katera kaksen pameten nasvet kako nehat naj mi pove. Sem prav gledala malega danes, zihr je 15 minut pil. Pa dohtarja sem imela danes, je rekel, da mleka je se full. Tako sem zalostna.

No, cakam da se mali prebudi, mi je zaspal ze zunaj, tok lepo je soncek sijal.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 21:20:56   
Februarka08
Googica hvala user posted image
Mm, je žalostno nehat dojit, jauser posted image ampak tud to more bituser posted image srečno! Aja, kg - par jih je ostalo še iz 1.user posted image pa še zdaj kakšen, pa smo tam... saj bo, z voljo se da vseuser posted image

Papa


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 21:53:00   
rozilu
Jooj, zdaj sem pa jezna... ravno hočem naročit na mytoys, pa zadnji trenutek vidim, da imajo dostavo 10-14 dni v SLO. Ravno ko bomo na dopustu user posted image Po drugi strani pa je sine bine napisala, da so dobili vozek v enem tednu. Je še katera gor ki ve in mi lahko odogovri? Če ne, bom kar naročila pa bo moralo pač počakat pri dostavljalcu...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 21:53:51   
Februarka08
Googica sem si prebrala... pol praktično prvih 14 dni zlo mal ješuser posted image surova zelenjava, pišč. meso in to je to.  Mogoče pa poskusim pa da vidimouser posted image

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 21:56:48   
rozilu
Jooj mM, če nočeš nehat dojit pa probaj prestavit poseg pri zobarju za par mesecev - al je tako nujno??? Jaz tudi še ne bi nehala, najmanj do enega leta, al pa še kak mesec dlje bi. No ja, to bo Maruša povedala, samo sumim, da ko bom šla v službo, bo kar obvisela na joški user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 22:06:16   
ninasiki
o šit vse sm mela že napisan zdej morm pa še enkrat
MM moj predlog ne prenehajdojit ampah si pumpi mlek vn sm bla jst na istem in sm tud tko nardila ker mi je pa zdravnik tud prepovedu dojenje in še zravn prbou kao sej je že dost star da lahko neham sam se mu nism neki pustila tko da mi je moj prnesu pumpo in sm si nasledn dan iz vsake spumpala 100ml po parih dneh je pa spet se prsesau k zmešan tko da ti kr pumpi pol pa k boš nehala zdravljenje pa spet nazaj umes mu pa daji pač AM no vsaj tko sm jst nardila pa se še kr dojiva

no prvi dan je za mano uspešno zaklučen bravo jst upam da bom tko tud naslednih 89 dni podpore bo dost upam tko da upajmo na najbolše

februarka sej ločevalna ni težka maš čist vse not sam da je ločeno nevem jst sm se glih iz tega razloga ker je vse in ne bo težko zdržat umes pa če sm lačna pa pojem jbuk al se pa vode napijem k blesava in me mine


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 22:29:22   
lenika83
rozilu jaz sem dobila avtosedež v enem tednu. Mogoče pa imajo možnost, da pošlješ na drug naslov, pa recimo daš naslov od koga, ki ti je blizu, pa bi prevzel paket (ideja pač). Dostavljalcem drugače ni najbolj všeč, da morajo obdržati paket. Ko sem jaz dobila avtosedež, me je dostavljalec klical na mobitel, ko je sedel pred hišo in mu nisem uspela pravočasno dvigniti, pa je že šibal k sosedu in na koncu odpeljal moj paket k babici 500 m stran, jaz pa čakala celo dopoldne user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 22:46:13   
sine bine
rozilu- ja tko k je lenika83 napisala je možno. Jst nisem sama naročila, ker mi more nekdo enkrat pokazat, ker sem za te stvari zajc. Naročila je rižkoo, ona plačala ( kartica in sem ji jst nakazala denar ), men so pa dostavl. Tko, da je varjanta da daš naslov za dostavo od nekoga druzga ne sebe.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Oktobrčki 09
1.9.2010 23:08:40   
rozilu
No super, hvala za odgovore! Sem ravno naročila Moona (120€) pa še nekaj manjših stvari (ninasiki, tebi pa še poojčke user posted image ) pa sem dala naslov od tašče user posted image user posted image user posted image Ona je ponavadi doma, vem pa kako je s temi dostavljalci, ful so živčni, ja... Sam če me bo klical, jaz bom pa v italiji na dop. user posted image No pa sej upam, da zrihtajo v enem tednu, tako da nov voziček peljemo na dopust user posted image . Seveda sem pa upoštavala vaše nasvete, da se nikakor ne splača kupit samo ene stvari (glede na to, da je poštnina) - tko da sem nafilala vozek s kar nekaj artikli (darilo je dobila za RD). Naj si zaslužijo teh 15€ user posted image user posted image user posted image

PS: če katera vidi Moona kje v akciji ceneje, npr. v BC, naj mi prosim NE POVE! user posted image

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 9:46:05   
majakla
Nik je v vrtcu ostal. ;o(
 
Sem bila od 8h do 9h tam z njim, pa ga
nisem kaj dosti zanimala, je rajši stole obračal,
igrače drugim jemal, ... Ima že prijateljico, je
večja, že hodi, ga boža, ... ;oP
 
No, so mi rekli naj pridem ob 10 po njega, bo
 
za 1. dovolj, upam, da bo sploh želel domov.
Je pa tam pojedel 2 koščka kruha z maslom in marmelado
in navrh spil mleko iz šalčke, da še zdaj ne morem verjet.
 
Aja, pa cel prvi kos je sedel pri mizi, no, sicer sem morala
pazit na druge krožničke, šalčke, kruhke, laske, noske, ...

Še malo ...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 10:17:49   
malaMravljica
majakla in Nik, bravo!! Tebi je bilo pa tezko ga zapustit a ne. Jaz ga sploh neb mogla v vrtcu pustit, bi se jokala ko dez.

Ninasiki, teb pa hvala za idejo za pumpanje. Sam ce mi da antibiotike to traja verjetn 14 dni, sej ne vem. Ni nujno kar bo delal, jaz sploh ne bi, sam zobar misli, da morem imet vse tipi topi oh in sploh.  Drugace pa vem, tam pri enem letu bi bilo fajn odvadit ga dojenja, sam tiste ki se dojite tocno veste kako je to. Danes ponoci je pil 2 x pri meni, pa je pil k da bi bil en begunc, ki ze tedne strada.  Kako naj mu pol ukinem, saj nimam srca za kaj takega no.  No, sva ze 2x klicala zobarja, zdej je pa moj dal cirfo da ga poklice nazaj in mi bo prestavu termin ce bo slo.

Pa se to, sej ce komu recem da se dojim me vecinoma gledajo kot da sem padla z lune. je pri vas tudi tako. Pol pa nalasc recem, da bom se full casa, sam da jim usta zaprem in naj si misli folk kar si hoce. Punce tukaj se mi zdi da tok pazijo na prsi, rajsi ne dojit za lepe prsi, pa neko prepricanje imajo, da ce dojis se redis. Jaz se pa sam smejim na to.

Rozilu, jaz ti sploh nam nic omenla za ceno tega vozicka user posted image   pa drugic ko narocas mi prej povej no, jaz bi ti dala kaksno kodo za 5 ali 10 eur. Ce bo se katera narocala pvic naj mi pove!!!! Lenika ti tudi, ko bos spet narocala mi daj zs.

Se to locevalno dieto vam pokomentiram, ker je enkrat moja sestra se to sla. Je full zgubila kg ko je imela to dieto, pa full fino je za jest. Jaz bi jo tudi, so tok fajn kombinacije hrane tam user posted image  

Pri nas je stanovanje v razsulu. Malemu sem kupla 50 kom lesenih kock za zlaganje in je srecen sam da vse vn iz skatle zmece, jaz zlagam nazaj notri, on pa vn. Ko prides v stanovanje sam gledas user posted image  

Sedaj pa greva, najprej dava 2 stroja cunj susit in dva nova prat, pol pa na soncek. Lep dan vam zelim.


(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 11:52:24   
lenika83
majakla sem se ravno malo prej spomnila na Nikca. Super, da mu je fajn v vrtcu. Mi začnemo počasno uvajanje čez prb. 14 dni, potem 1.10. pa povsem zares. Že zdaj mi gre na jok, ko pomislim na to. Upam samo, da bo Dori všeč, da ne bo preveč jokala. Sicer jo bo potem čisto zares ati uvajal, ker jaz moram na žalost v službo. Samo mogoče po eni strani boljše tako, ker jaz bi po moje tulila kot dež tam user posted image  Atiji to malo bolj "easy" vzamejo.

mM jaz imam tudi kupone za mytoys, menda celo 3, tako da javite, če katera rabi. Voziček smo pa moona kupili kar v BC, ker se nam je ful mudilo. Starega sem dala na Bolho, pa sem bila ziher, da ga itak ne bom prodala, potem me je pa ena ženska klicala in ga je kar isti dan kupila user posted image  Mi pa brez vozička user posted image  Ni bilo variante, da bi čakali 2 tedna pri mytoys, pa smo ga potem kar tukaj vzeli. Sicer sem pa računala, da bi prihranila manj kot 10€, tako da se mi niti ni preveč splačalo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 11:59:43   
lenika83
Sem pozabila...

Glede dojenja so mene tudi gledali kot totalnega čudaka. Sicer sem zdaj nehala, pa ne zaradi drugih, ampak sem videla, da obema z malo ustreza, da prenehava. Ampak vidim pa, ko povem, da več ne dojim, prav kot neko odobravanje ali kako naj se izrazim. Pač v stilu, da je itak mala že ful velika, pa boljše tako,... Saj mi je vseeno kaj drugi mislijo, samo se mi pa zdi smešno, da se toliko sploh ukvarjajo s tem. Menda je pa ja to zadeva med mano in mojim otrokom user posted image

Še to sem hotela... O stanovanju v razsulu rajši niti ne pišem. Jaz čez dan sploh ne pospravljam igrač, ker itak nima smisla. Čez 5 minut je spet vsepovsod polno vsega. Zvečer zmečem vse igrače v 2 zaboja, če slučajno ponoči kdo pride na obisk user posted image user posted image user posted image  Potem pa imam zjutraj malo miru, ker ima dete delo, da počasi vsako igračko vzame ven iz zaboja, jo pogleda in vrže na tla, ali pa kam odneseuser posted image

Zdaj pa nam grem odpret novo temo, da ne prekoračimo dovoljenega obsega user posted image  Bom dala link.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 12:00:12   
majakla
Preživeli. user posted image
 
mM: saj sem. Dež ni nič proti temu.
Pa sem ga le urco samega pustila.
Grozno je to, res.
 
No, Nik pa je užival, baje vse raziskal,
zajokal pa takoj, ko je mene zagledal
in valda - mami tud v jok.
 
Zdaj pa se igrava 100/uro, letim, ker je
že pri čevljih. 
 
 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 12:42:43   
lenika83
http://www.ringaraja.net/forum/m_5334353/mpage_1/key_/tm.htm#5334353

Evo, link na novo temo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Oktobrčki 09
2.9.2010 13:02:08   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Preživeli. user posted image
 
mM: saj sem. Dež ni nič proti temu.
Pa sem ga le urco samega pustila.
Grozno je to, res.
 
No, Nik pa je užival, baje vse raziskal,
zajokal pa takoj, ko je mene zagledal
in valda - mami tud v jok.
 
Zdaj pa se igrava 100/uro, letim, ker je
že pri čevljih. 
 
 


user posted image user posted image user posted image
ma pri meni bi bla nevihtauser posted image dobre ste mamiceuser posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?