Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Raje grem rodit, kot da imam še enkrat napad. Pa še tako grozen se mi zdi urološki odelek. Mi je bila, kar kriza ko sem tam ležala brez Nike Taje. Še dobro, da sem se lahko zanesla na mojega in da je tako lepo skrbel za njo in gospodinjstvo.
.

), no vsaj tko piše na FB. Blue pa sigurno kej doma dela, betonira, pada iz škarpe, se tolče po prstih, ipd.
sem mela preveč takih primerov k je bil moj otrok že čist plav v obraz k ni mogu dihat, in te dogotke hočem pozabiti čeprav jih verjetno nikoli ne bom, zato tanja,
...mi je blo prav čudno ko sem na uro pogledala
Samo ni pa bilo krčkov, tako da je bilo tisto zadnjič očitno prehodno.
. Smo jo dali ob devetih in je ob petih prvič jedla, potem sem jo mogla sicer mal po ritki tapkat, da je nazaj zaspala in se je zbudila ob 7.45. Pol jo je pa še mož vzel, previl, preobleku, tko da sm jst mal prej vstala.Zvečer sem jo šla pa itak stokrat pogledat, če še diha. Še dobro da imamo AC, da sm vsaj mal bl mirna.
kuhinjo pospravlja,je poln lijak posod
.