Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Torej jih dobiš v vsaki štacuni, vendar problem je drugačen, vsaj jaz sem naletela na njega. Imajo hipp-ove kašice in še nekaj drugih firm, ki pri nas niso tolk znane, ampak prav težko sem našla kako kašico, ki bi imela samo korenček, samo jabolko..... vse so bile tak zakomplicirane- omaka bolonjeze, jabolko-mango, banana-marakuja (pa vse po 4 mesecu).... v glavnem jaz ko sem šele začela uvajat, si nisem upala it take loterije, zato sva z možem malo več časa porabila v različnih trgovinah, da sem kaj pametnega našla. Če pa je tvoj dojenček večji, da lahko že vse je, pa ne vidim problema.
.
. V osebni prtljagi sm imela tri frutke, flaško z vodo, pa niso nč težili, ostalo pa v prtljagi v eni pločevinasti škatli. Pa obvezno imej zdravila, tako, kot je napisala Hope. Lepo se mejte
.