|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.10.2009 10:48:17   
Lara Croft
ribice pa otok sem pa opustila, ne sfolgam vsega......

Jst imam dva različna akvarija, otok, kafič in dve farmi..... user posted image Iz mesta in mafije pa sem izstopila.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.10.2009 10:48:52   
ključek
user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.10.2009 10:49:15 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
12.10.2009 10:49:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst imam dva različna akvarija, otok, kafič in dve farmi..... user posted image Iz mesta in mafije pa sem izstopila.... user posted image

kako dve?? še od moža???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
12.10.2009 10:49:53   
Lara Croft
Naša pupa je začela spet spat na trebuhu.... od 20h do 8ih zjutraj se ni premaknila.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
12.10.2009 10:51:01   
ključek

Naša pupa je začela spet spat na trebuhu.... od 20h do 8ih zjutraj se ni premaknila.... user posted image

pa ritko auf?? tko je naša. potem je pa še v vreči, in je kot ena buba tam zvita.user posted image user posted image

no, naša se je spet ob treh zbudila in do štirih sem se samo šetala-spalnica/otroška.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4155
12.10.2009 10:53:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aj, sem pozabila ..dober danuser posted image ...

.... no tako..... naš pikec je danes prvič v  vrtcu......sem ga predala vzgojiteljici, ni jokal, pa tud v naslednjih 5 min, ko sem bila  tam ni bilo joka, je lepo sedel njej na krilu in gledal ostale otročke......   ob pol dvanajstih - po kosilu - ga grem iskat...torej še 1 ura....

....mi je prav hecno, ...sem bla v trgovini, pa v hoferju, pa najedla sem se, pa pospravila, zdaj sem tu, pa še imam časuser posted image .....se že dolgo ni kaj takega zgodilouser posted image ...

.... komaj čakam, da grem po njega, pa da ga malo požulim.....

So rekli, da če bo kriza me pokličejo prej......ker sem rekla..tak dolgo bo tam.... no zaenkrat še niso klicali.....

toliko zaenkrat....ostalo kasneje...

letim še hitro perilo dat prat.....

čao

bravo pikec.user posted image user posted image

je kr čudno, ne fishi, ko imaš kar naenkrat veliko časa?user posted image

je čudno jauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.10.2009 10:54:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Fišiiiiiiii.......no evo zdaj si mi vse povedala, kličem že domov, da gresta tud naša babi in dedi po stvari za malo....
v četrtek pa naredim napad na une lesene kocke......mater če mi bodo vse pobrali bom user posted image
Vem pa če bodo me danes stvari v hoferju počakale obm tudi jaz pustila fino vsoto tam, bi ji kupla še štumfe, pa te hlače, pa una trenirka me tud zanima kako zgleda....pol bi mela pa še une svečnike..........č
čestitam da ste tako fino porihtali vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image piši kako bo ko boš šla po pikeca v vrtecuser posted image

trenerkice so fajne....našemu sem vzela 74/80...ker 86/92 so ful velike hlače in dolgi rokavi.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.10.2009 10:55:58   
gold fish
...grem počasi........po mojga lupčeka user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.10.2009 11:08:16   
KAHLO
a so te trenirkice iz bombaža.....se mi zdijo tam na sliki k da bi ble šuškave?!?!?.....pa fiši če si še kje tukaj kakšne pa majo kaj barve.....a vse strogo dodeljeno roza punce, modro fatnki.....ali obstaja še kaj nevtralnega bež?!?!?

Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.10.2009 11:16:12   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

a smo se vse preselile iz farme v kafič? js šele včeraj in še ne vem dobro, za kaj se gre...

Hvala enako. Zdej sem dala chickna pečt, da imam en dan mir (se mi zdi user posted image )

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.10.2009 11:17:55   
Čarli08

tole današnje vreme v lj je pa user posted image user posted image user posted image
zdej že nekakšna mini toča pada...pa saj je verjetno po celo slo podobno user posted image

je ja. temno kot ponoči. eh, meni paše, samo da ne bo predolgo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.10.2009 11:18:47   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
.... no tako..... naš pikec je danes prvič v  vrtcu......

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4162
12.10.2009 11:21:48   
Čarli08

Zdaj sem si pa še kafič nakopala

Aja? Zakaj pa nisi moja soseda? user posted image

Se mi zdi, da sem že user posted image

Zakaj pa ne morem več naloadat tvoje farme? Pa tako bi ti rada pomagala, ko sem revše še vedno tako malo zaslužila user posted image ; Kaj imaš tako sofisticirano, da mi laptop ne potegne ?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4163
12.10.2009 11:21:56   
Lara Croft

kako dve?? še od moža???user posted image user posted image user posted image

Ja..user posted image Al misliš, da bo on kej naredil?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
12.10.2009 11:22:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

a smo se vse preselile iz farme v kafič? js šele včeraj in še ne vem dobro, za kaj se gre...

Hvala enako. Zdej sem dala chickna pečt, da imam en dan mir (se mi zdi user posted image )

A do takrat bojo pa gostje lačni? user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
12.10.2009 11:23:21   
Lara Croft

Zakaj pa ne morem več naloadat tvoje farme?

Ne vem, meni tudi včasih od koga ne odpre... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
12.10.2009 11:24:32   
Lara Croft

pa ritko auf?? tko je naša. potem je pa še v vreči, in je kot ena buba tam zvita.user posted image user posted image

no, naša se je spet ob treh zbudila in do štirih sem se samo šetala-spalnica/otroška.user posted image

Ja, se naguzi gor, ja... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
12.10.2009 11:24:53   
Čarli08

A do takrat bojo pa gostje lačni? user posted image

Jih bom k sosedam poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
12.10.2009 12:22:34   
Lara Croft
Joj, kako me jezi............ me na email stalno obvešča, ko nekdo napiše nekaj v tej temi.... kr že nekaj dni, ko se je to začelo dogajat..... pa imam označeno, da nočem..... oz. nimam označeno da hočem..... majku jim rosno.... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
12.10.2009 13:16:06   
Olivija*

Joj, kako me jezi............ me na email stalno obvešča, ko nekdo napiše nekaj v tej temi.... kr že nekaj dni, ko se je to začelo dogajat..... pa imam označeno, da nočem..... oz. nimam označeno da hočem..... majku jim rosno.... 

kr v outlooku (če ga uporabljaš) daj na seznam nezaželjene pošte, pa bo mir user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
12.10.2009 13:21:31   
Lara Croft
kr v outlooku (če ga uporabljaš) daj na seznam nezaželjene pošte, pa bo mir user posted image

Ma glih tega računa nimam v outlooku, grem direkt na strežnik..

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
12.10.2009 13:29:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

a so te trenirkice iz bombaža.....se mi zdijo tam na sliki k da bi ble šuškave?!?!?.....pa fiši če si še kje tukaj kakšne pa majo kaj barve.....a vse strogo dodeljeno roza punce, modro fatnki.....ali obstaja še kaj nevtralnega bež?!?!?

....te tom & jerry so bombažne......jaz sem vzela tiste na zadrgo spredaj.....imajo pa tud eno verzijo bež z oranžno črto, pa sta fat in punčka gor...jaz sem jo vzelauser posted image ....., pa vzela sem eno sivo in eno svetlomodro....te so bolj fantovske...  Punčkaste so pa bolj pini pa roza verzija ja.......

majo tud šuškave variante...samo tiste mislim, da so za večje....tam do 164

..jaz sem šla še zdaj po eno črno flis jakno tja....od crane ...je ful dobra za 17,99€....pa sem pogledala.... štufeki so bli samo eni 4 šeuser posted image ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
12.10.2009 13:40:43   
gold fish
...evo..mi smo doma....

...je bilo ok, so ravno jedli, ko sem prišla tja.......juhico, pa makarone so imeli danes.....se je pol sam še malo trudil.....user posted image
...malo je jokcal, ampak baje nič kaj dosti.......pa okrog 9,30 je zaspal v kinderpetu in spal kako uro.....   drugi so se pa igrali tačas.....    Je pa fajn, ker jih je ful malo...mislim, da so bli danes samo 4 tam, drugače jih je pa z našim vred 6.
...jutri imajo pa že slikanje za koledaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
12.10.2009 13:41:33   
KAHLO
fiši........... ne boš verjela.....sem klicala sestro je rekla da so že vse pograble.......je rekla da so teh trenerk kr po dvajset kosov flikale v voziček, pol pa klicarle vse frendice kera kakšno barvo hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa če je že v našem malem mestecu tak naval na te trenirke.......kaj misliš klko je možnosti da jih še tu popoldne dobim......!?!?!............NIEEEEEEEEEEEEEEEEENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image , bom drugič kr varuško prosla da mi gre iskat!!!! to ne moraš verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image a jaket si za sebe vzela???

Neposredna povezava do sporočila: 4174
12.10.2009 13:43:25   
KAHLO
fišiiiiiiii.....mah ste se pa hitro vpeljali v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo....mi bomo imeli pa kolendar samo z Ronjouser posted image user posted image user posted image user posted image jih ni več v njeni skupiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja edino če bosta še pozirala hčer in sin od varuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prihaja nova serija logopedskih Lahkonočnic
Evropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?