Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Imam angino. Niti sline ne morem požirati, tako boli
Pa ne vem, kdaj in kako naj grem do zdravnika, ker imam doma bolno malo piko, mož dopusta ne more dobiti, drugega varstva pa nimam. Evo, sem kar poklicala in je sestra najprej rekla, da naj pridem zdajle, ampak bi morala kar nekaj časa čakat - ker nimam kam dat male pike, sem se zmenila za jutri zvečer.

). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet
Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami.
, kljub temu da sem jo sčistila s peno za oblazinjene zadeve. Žal voziček potrebujem in je nimam časa en teden sušit ob takemle vremenu
Pa tako lepo je že kazalo, celo sonček se je pokazal.
, direkt za poležavanje in spanje, malo pa lahko fantaziram ne?
.Ke mi ga je zmanjkalo,sem mu dala calpol,ki ga je brez problema spil,pri lekadol se je pa drl,kot bi ga klali
zakaj?