|
RE: Julijke 2008, 2. del 12.10.2009 21:47:03
|
|
|
|
lili3
|
Drugače pa dober večer, mi smo ok, smo padli v nek utečen ritem, služba, varstvo, popoldansko uživanje.... No zdaj se je začelo bolj mrzlo vreme, pa ne bo več tak fajn zunaj. Danes je imel Aljaž prvič zobarja, zaenkrat vse ok, kmalu bodo baje pri nas tudi zgornje štirke ven pogledale, spodaj pa ima še vedno samo enke. Je pa mal zatežila, da otroci ne smejo piti nič razen vode, tudi nesladkanega čaja ne. A vam so tudi tako rekle? Kaj pa pijejo vaši malčki čez dan? Tudi midva sva bila v soboto v Planetu Tuš in sem srečala Sandrine in Tjana. Pa vse najboljše, Sandrine. Upam, da si lepo praznovala. Kdaj pa si bila ti tam Umpa? Pa super da je Luka shodil. Bolančki, upam da se čimprej pozdravite. Depra, pride včasih ja, še posebej ko se začne takšno vreme in je skoz eno in isto, nič kaj novega se ti ne dogaja. HD, a nisi rekla da boš začela zjutraj hodit na telovadbo? Mogoče te bo pa to spravilo v boljšo voljo. V glavnem, naj čimprej mine. Ikea, tudi jaz bi šla. Bom probala mojga nagovorit, da se spravimo kak dan. Pečeni rogljički dišijo iz pečice, mmmmm. Pol pa tuš pa spat. Lahko noč.
|
|
|