kayica24
|
Dobro jutro punce! Vse naj naj Martinu, pa veliko otroškega smeha!!!![sm=pikapoka2.gif] Ne morem verjet, vaši otročki že samostojno naredijo par korakov ob opori, se plazijo, kobacajo....Naša pa se niti vsede še ne sama Edino kar zna je, da samostojno sedi Sicer če jo postaviš na noge, trdno stoji, ampak....Vse drugo pa ji je neznano, kot Kitajska Upam da ne zamujamo preveč... Jaz sem tudi zadnjič že napolnila košaro pri Nextu in na koncu ugotovila, da se s karticami plačuje..Jaz pa nimam še ne ene in ne druge, zato sem na koncu obupala.... Mi pa imamo samo še zvečer obrok Aptamila....Zjutraj namesto Aptamila jemo Čokolino po flaški, pol mamo sadno kašico, pa kosilo, popoldan kak jogurt, karkoli pač imamo pri roki(zadnjič smo jedli jabolčni štrudelj ), zvečer pa Aptamil...Drgač pa papcamo vse, razen pekoče začinjenega, svinjskega, ocvrtega, .... Tudi slivove cmoke smo že papcali, pa špagete z omako, itd.... Ojoj, eni pa reees nimate sreče z zdravjem...Upam da se čimprej pozdravite Katjuša, zate pa držim pesti, da se vam pridruži še en/a Član/ica