jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ne ne, je bolj manjše rasti oz. par cm višji od mene. Midva ja nameravava še kaj it, samo je treba prej kaj priigrat, pa ne ratuje oz. premalo vztrajnosti. Mami pa gre v začetku novembra špelin@, imam eno doma, ki je na podobnem kot ti, samo da je grlo kljub temu da je otečeno in rdeče niti ne boli kaj pretirano. Bezgavke so pa kar vidne in otečene, a kljub temu ne rabi antibiotikov, ker nima streptokoka...zgleda da je virusna angina...tako, da lahko samo čakamo. Čez pol urce pa moram še poklicat za izvide urina, da nima slučajno kakega vnetja. ... Upam, da ti bo kmalu boljše Ob 11:30 pa imam prve govorilne ure...me je kar malo strah no sej ti si tudi kr visoka, višja od mene.. in je kaj priigral bratec? Ja midva bi tudi še šla, pa tudi ne ratuje preveč, 3-ja nagrada še, kej več pa ne. so si pa dve moji kolegici priigrali vikend paket,so igrali po 5 ur skupaj..jaz pa toliko časa nimam.. pikpoke za Petjo, da ne bi bilo hujšega, tole virusno je imela moja mami, pa so ji dali samo daleron, proti bolečinam nia5 sej bo , včasih morejo imet mal budnic sred noči, če ne bi pozbaili da jih imamo suzy85 bravo za telefion, midva jih imava 3 za prodat, pa HB da jih še nisva ,ker je mojmu že 3-ič crknu telefon od februarja ko ga je kupil, pa to ta huda nokia..šalabajzerji mobitelovi