|
RE: Julijke 2008, 2. del 13.10.2009 18:06:56
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: zimska Za spol bom vprašala, upam da se vidi. Sicer pa imava tokrat namen zadržat spol do konca le zase, ne bova drugim povedala (hm... Čeprav mislim, da ne bom zdržala... ) Počutim se ok, buši raste, kile tudi. Edino časa za počitek je premalo, se pozna. Zvečer me včasih zelo boli vse spodaj... Čutim brcike! (Bolj nežne) Lanu gre na bolje, šiba po stanovaju, "pospravlja" stvari v omare, predale, koš za smeti... Skoz gledam kaj ima v rokah, ker sicer iščemo ključe, daljince, telefone... Se pozna da sva že 14 dni notri in da se mu že meša od sten, saj se mei tudi... Mogoče kasneje skočiva za pol urce na sprehod z vozičkom. Je sranje, ker imam šolo pred nosom in starše za sosede, vsi me lahko vidijo in potem... A nisi ti na bolniški?? Ja, to so pa minusi, če imaš službo preblizu... zimska, drž se! a misliš, da nam tud en boš povedal spola no nam lahk, sej bomo čist tih o kilah pa kr nebi, ne vem če ne bom počla, če bo še tri mesce šlo tak gor tak mi je lpo brat ko poročate kak ste nosečke... ksenci - jst sm se pa sam do 6 meseca redila, pol sm pa v zadnjih 10 dneh dobila še kilco gor. vse skupaj 13kg. mogoče ne bo šlo več gor, veš... ni nujno. samo dvomim da se bo pr men vstavl, kr imam konjski apetit
|
|
|