Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro No, zdaj je tudi uradna diagnoza angina. Dobila sem antibiotike. Drugače pa je stanje pri nas dejansko tako, kot ga opisuje tisti mail, ki ga je zadnjič edinaos prilepila... Je mož šel kasneje v službo, ker je peljal maledva v vrtec. A mislite, da je uspel oba zjutraj sam poštimat?? Pa tako je lepo rekel, naj kar ležim. Kar ni dolgo trajalo - potreboval asistenco S tem, da je kup stvari naredil čisto kontra, punci sta pi*dili, ampak meni dol visi, ker me preveč grlo boli, da bi se še s tem ukvarjala. Trenutno sva s psom sama doma in je miiiiiiiiir. Šele zdajle sem si skuhala kavo, ker sem čakala, da prime Lekadol, da bom lahko požirala. Ob enih pride moja zlata mami in mi prinese enolončnico, potem gre pa še po tamaledva Mene pa vseeno čaka še en hiter skok ven, ker bo pes vsak čas začel težit, potem pa likanje, ojojoj, kakšna gora je že Vsaj nekaj stvari moram zlikat, zmanjkuje oblačil Nič, spijem kavo in malo preberem, kaj ste napisale, potem pa še za par minut ležat in nato s psom na mrazzzzzzzzzzz. Boščika si res, daj psa in kup likanja v škatlo in pošlji z veseljem pomagam...pa za mami!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|