a.biba
|
No, tole pa ne slišim rada, da gre kdo nazaj v bolnišnico. Sicer ne vem kako je s tem, upam, da je bolj preventiva, da sta v bolnišnici in bo vse res izvenelo. Je pa še le majhen in rabi malo več časa. Vem, da je od kolegice fantek tudi ogromno polival in je bil rojen v 36. tednu, pa se je to kasneje umirilo. Sem v mislih z njimi in držim pesti, da bo vse ok in bosta spet kmalu doma! Kepica jaz sem kar tako rekla, da je fantek. Čisto ugibanje, tak da ne me za besedo jemat. Nisem nek ekspert za bušije, pa važno je, da je bebica ok. za brciko. Tole je pa res kar zgodaj, no pa ker si taka suhica je tudi možno, da že čutiš. Nič bat, če zdaj par dni ne boš, se bodo potem brceki stopnjevali. Sploh pa lahko zdaj srčeka poslušaš in si verjetno bolj mirna. MM no, če pa dragi reče, da jo je treba imet, jo je pa res treba imet . Samo, da ste vsi zadovoljni. Mi smo imeli danes dopoldan en ornk sprehode, kosilo, spanje in obiske. Zdaj sem pospravila, babika že spi, malo še net pregledam in spat... sem že mal utrujena.
|