Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.....ne res, brez heca imam čisto zamašen nos, kašljam, kiham povrhu me pa še glava boli....ker imam rok čez malo več kot 14 dni se prav bojim, da se nebi pozdravila do takrat ( sploh, če se
, odloči priti kaj prej na svet )....
. No včeraj sva pa popoldan šla jabolka za ozimnico in sok nabirat in so bila v enem hribu, so jih z brento gor nosil. Blo je grozno mrzlo, tko da sem šla trikrat gor in dol po hribu zraven ko so nosili jabolka, da sem se malo segrela, pa še fino je za razmigat, sem mislila da bom sopihala kot lokomotiva pa sploh nisem. Zvečer sva šla še na kostanj in potem me je vsake toliko nekaj špikalo spodaj v trebuhu, ne preveč, sem že gledala na uro za vsak slučaj ampak ni bilo nič. Danes sem pa končno lahko spala do 9ih! Sedaj je še samo 12 dni do roka in ker smo stanovanje spravili v red, vse je pripravljeno in baby shower za nami, sem se odločila da samo še počivam, hodim na sprehode, berem in meditiram!
, halo?!? Mi je ultivo ponujal, da je fajn.
, nevem ali je to zatišje pred nevihto ali kaj. Zdej ene pet dni nazaj, mi je ful malo otrjeval trebuh, prej pa mi je na uro ali manj. Mogoče je to tudi od večjega počivanja. Polna luna pa bo 2.11, bomo videli kako bo.
.
- nekaj dni je že mir - nič popadkov, nič otrdevanj...ma pa dete ritno telovadbo na polno