Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Sem bila danes na kontroli, rana ok, počasi se bo zacelila. Boli tudi manj, sedaj pa me že preganja slaba vest, ker ni vse narejeno tako kot bi moralo biti. Doma mislim. Zaenkrat se še uspešno prepričujem, da ni nič hudega, če pomita posoda ostaja v pomivalnem stroju,...
. Boli, buta k pr norcih v prstu. Koza blesava, kaj čem.
Ampak se še vseeno ni dal, tak da sva pol rajši šla domov. Pol je pa hotel pri večerji sam jest in mu nisem hotla pustit, sicer sem mu naštimala eno posebi posodico in žličko, ampak je on hotel imeti v rokah tisto posodico, ki jo imam jaz. Pol je pa bilo spet dretje. No, sva pa potem zaspala skupaj, je zaspal na meni, pa še tak lepo me je objel. Lump mali.
, kak beži čas...sem pa kar malo živčna če bo vse ok, sem včeraj izvedela da je eni kolegici sin umrl na porodu...se zadušil s popkovino in sem zdaj čist napsihirana
ko sem izvedela sem bila še sama v šoku cel dan...uboga revca
... joj, groza
... mulc je tak rutiner, joj...
za uživanje v dvoje...