Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..čeprav mislim, da spet ne bo nič...no obupala bom, k se bo
ulila...do takrat pa še vedno upam na najboljše... 
in je rekel da je vse ok naj začneva delat in se ne sekirat potem sm po 2 mesecih spet šla do G zaradih nerednih M in mi je dal ene tablete za uravnavanje ovulacije za 3 mesece in je že prvi mesec ratalo ko sva sexala takrat ko je bla ovulacije no in potem prve M ni blo sm misnla da je spet neki narobe in pol še tadruge M ni blo sm pa rekla morm do G da ne bom več tablet za ovulacijo jemala in je prašu prvi dan zadnje M mu povem in je rekel da sm že 8 tednov
in to je to ja znakov mislem da nism mela mogoče me je v spodnjem delu trebuha čutla bolečine pa v predelu jajčnikov
.
in da čimprej zagledaš
no vglavnem gremo v nov krog in
. Začela sem si meriti bazalno temperaturo pa zaenkrat še nismo opazli nobenih posebnosti in prav tako ne ovulacije
jutri mam pregled pri G, pač moram iti na bris in mislim da bom zaprosla še za ultrazvok, pa da malo tudi podebatirama glede zanositve in
in tako naprej. Mogoče bo mel kak pametn nastvet za mene