|
RE: Julijke 2008, 2. del 20.10.2009 22:30:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
Bila panika - mala je začela jokati na ful, vpila kot bi jo dajali iz kože. Pridem do sobice - stoji ob posteljici in rjovi kot lev. Sem jo položila nazaj, jo potolažila, pokrila, namazala dlesni s Calgelom, zdaj drnjoha dalje. Upam, da je ne bo ponoči matralo. populis, ubogica Lara - to pa ni kar tko. A to je že preračunana temperatura al kako? Jaz bi ji kar dala svečko na tvojem mestu. Upam, da zbije vročino asap. rebeca - ne skrbi, sigurno bo vrtec v redu zlaufal. Babi naj se pa hitro pocajta. hd, kako biznis? Kako dipl? Možek? Kali? Apdejtaj nas malo. Eto, potalala nekaj cvekov , nekaj petk , vse ocene vmes, zdaj me pa kliče postelja ... bo treba jutri malo prej auf, ker jo moram jaz peljat zjutraj v "službo." In še cesto nam bodo zaprli točno v tisto smer, kjer je vrtec (2 km ravnine med našim in sosednjim krajem) ... bo treba po makedamskem obvozu - iiii, love that! Aja, čez Brezovico je pa zdaj že čez cca. polovico nov asfalt (ostalo pa luknje ipd., jasno) ... navijam še za dež, da bo moj avto iz srebrne prešaltal na rjavo - hi, hi. Ajde, dost bla-bla-ja z moje strani ... night, night, naj bo mira noč.
|