|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MIRENA
17.3.2010 12:16:18   
Sanikaa
eno vprašanje..kako so kaj vaši partnerji zadovoljni? Čutijo kaj tiste nitke?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: MIRENA
17.3.2010 12:47:35   
zmajaz
Jaz sem mojmu rekla, da naj pove, če bo kaj čutil, ker lahko G še skrajša nitke, če je treba - pa pravi, da nič ne čuti.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: MIRENA
14.9.2010 21:49:51   
slovenka
se informiram user posted image Torej, ko se stvar umiri, ni M? Se počutim kar malo hecno, zdaj že dobro leto nisem imela M, pa se mi zdi, da jo kar malo pogrešam. Mami je zdaj v meni, pa sem si mislila, da bom kar pogrešala M., ko je več ne bo... tako da z mireno bi pa že prej? user posted image Ob vsem se mi zdi, da bova na koncu z možem ostala na kondomih, bo še najmanjši poseg v telo...user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: MIRENA
14.9.2010 22:08:57   
zmajaz
Ja - pri nekaterih M (baje) povsem izgine - pri meni (vsaj zaenkrat še) ni, imam pa mireno leto in par mesecev. Traja mi po 4 dni, je pa res, da je tako šibka, da mi povsem zadostujejo dnevni vložki.

Pa tega ne moreš enačiti z meno, ker še vedno maš ovulacije itd., samo krvavitev je pač dosti šibkejša, ker se maternična stena ne zadebeli.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 14.9.2010 22:10:19 >


_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: MIRENA
28.1.2011 13:11:38   
sonček08
pri meni je pa groza....od septembra lani jo mam in od takrat sm mela čistih dni mogoče skupaj za dobre tri tedne...krvavitve v sledovih,menza...sj ne vem več kaj je kaj. včasih še slabosti in dušenje..kriza...odnosi-kolikor jih je blo-boleči in drug dan krvavitev ...tk da se sam tolažim da bo pa mogoč bolje...če pa ne bo,pa drug mesc jočem pri G sam da mi jo da vn...
pri meni je bla to slaba odločitev...ravnokar me spet boli ...jojuser posted image user posted image

_____________________________

razveseljujeta me dva mala nadobudneža,Amadej in Glorija:*

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: MIRENA
2.2.2011 19:51:10   
natasarobi
Kaj pa če po porodu še nimaš M? A tudi vstavijo mireno?

Jaz mam doma recept že ne vem koliko dolgo, pa še nisem odločila, da bi to imela. Ene pravijo tako druge tako. Ma, pojma nimam.

(odgovor članu sonček08)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: MIRENA
2.2.2011 20:52:33   
zmajaz
Ja - po porodu ti jo lahko vstavijo takoj po poporodnem pregledu, ker je maternični vrat itak še razširjen od poroda, zato ni treba čakati na prvo M.

Drugače pa ja - ene pravijo tako druge tako, ker pač vsako telo odreagira drugače in ne moreš vedeti, kako bo pri tebi, dokler ne poskusiš. Jaz jo imam zdaj dobro leto in pol, pa sem zadovoljna zelo. Ima jo tudi enih 5 mojih prijateljic in vse imajo dobro izkušnjo. Tiste izcedke prve mesece (tudi do pol leta) je pa pač treba potrpeti.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 2.2.2011 20:54:09 >


_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: MIRENA
2.2.2011 20:57:30   
Alfabeta
Jaz sem bila ful proti Mireni. Res. Sploh ker berem po forumih največ slabih kritik. Potem sem celo še Pušenjaka vprašala, ampak njega sem jemala z rezervo, ker pač ženske pravijo, da so G plačani po vstavitvah. Edini stavek njegov ki me je dokaj prepričal je bil, če raje verjamem 5% glasnim, nezadovoljnim uporabnicam, ali 95% zadovoljnim?
Dejstvo je, da lahko na netu napišemo kar hočemo, dokler sama ne izprobaš ne moreš reči, da ti ne odgovarja.

Pri meni je bila pod nujno za vstavit, pa sem se je branila z vsemi štirimi. Sedaj jo imam slab mesec in sem za enkrat zadovoljna. Neumno bi bilo pričakovat, da se ne bo prve mesece pacalo, če ti to že G pove in v navodilih piše. Meni se recimo 2 dni pojavi malo gostejše sluzi, pomešane s krvjo, ali pa samo rjava sluz. Ampak tega je za dnevni vložek. Lahko bi imela samo 2 čez dan, recimo. Potem je ene 2,3,4 dni vse čisto, pa spet... Ampak sem pač vzela v zakup da to prve mesece je tako. Zdaj samo še vidim če smo rešili prvotni problem s hudooo močnimi M in sem zmagala....


Jaz bi ti, po tej moji izkušnji rekla; če je zdravstveno vse ok s tabo in potrebuješ zaščito, poskusi. Če ti bo odgovarjala, super , če ne bo ti jo bodo sneli ven. Pravijo sicer da neradi, ampak če vztrajaš morajo.

Moje mnenje

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?