|
RE: Julijke 2008, 2. del 24.10.2009 22:38:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Nočko! Grem energijo nabirat (no,en majčken je grem tudi zgubit ) Dobro izkoristi še (verjetno) zadnjo priložnost pred maratonom glugluglu, kako je Tian in njegovi učki? neboglasnica, se boš še kaj javila al je bil tisti intermezzo to za danes? mojček, res ne vem, kolk se potrudijo pri futranju naše pikice, ampak tko kot se angažiram jaz, se zihr ne. Saj po svoje jih razumem - imata pa le 14 otrok za zrihtat. In če bi se z vsakim ukvarjali sto na uro, ga skušali motivirat itd., bi verjetno res jedli predolgo ... bom pa videla in vedela več prihodnji teden ... takole na pamet je težko karkoli rečt, nepravično in nesmiselno posploševat in delat prehitre zaključke. Da ne bom slučajno koga česa po krivici obdolžila. Ker sem danes kar malo jezna na Anjo - je tko zaštrajkala pri kosilu, da sem samo gledala. In to PRI MENI. Grrrr ... še dobro, da je moje potrpljenje kot vreča brez dna, tako da sva lepo počasi razrešili reči (beri: ko mi je še stotič pljunila ven kosilo - kolerabo, krompir in piščančka - je dobila jogurt in to je bilo to za tisti obrok ... precejšnja revščina). Ampak nje ni to prav nič zmotilo. Nasprotno: v sekundi je že bila v pogonu in se igrala njej trenutno najljubšo igrico, ko hodi po hiši z zaprtimi očmi, rokice stegnjene pred sabo & potem raziskuje. Najprej premeri razdaljo, do koder bo šla v tisti rundi, zamiži, roke pred sabo in gas do tam. Pa nazaj. In tako v nedogled. To je smeha. občasno se seveda kaj vkalkulira, ampak ni panike ... gremo dalje. Še eno simpatično foro ima zadnje čase. Od dudice jo pošasi odvajam in ji jo pospravim na kakšno polico, na mizo ipd. Včasih si jo zaželi in jo tako dolgo išče, da jo zagleda v svojem vidnem polju. Potem je precej vztrajna in ji jo malo dam. Takoj jo prime, si jo zaluča na tla, nato pa počepne in jo skuša zagrabiti z usti s tal brez pomoči rok. V tej pozi ji čisto malo zmanjka, da bi se uspela tolk pripognit (tko čigumasta pa ni), gre na vse štiri in hopla dudico zagrabi z usti, pa gasa naprej. Čez nekaj sekund ponovno ista štorija. Over and over again.
|