|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testenine
26.10.2009 10:16:39   
lunica12
Živijo...mene pa nekaj zanima...Imam doma devetmesečno hčero in začela sem ji dajat testenine...Zdaj me pa zanima s čim ve date testenine svojemu otroku? Ker paradižnik se menda ne sme do enga leta?

_____________________________

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testenine
26.10.2009 10:32:17   
mate0ja
jest sm ji že pri osmih mesecih dala paradižnik in ni bilo težav. Sicer pa z bučkami, tuno, cvetačo in korenjčkom, govejim mesom, piščančjim mesom... Karkoli mi je prišlo pod roke. Naša pupika je imala najraje tiste, ki so bili narejeni z govejim mesom, ki se je prej kuhal v goveji juhi. Pri nas nimamo preveč radi kuhane govedine, zato jo pripravim za naslednji dan kot golaž. Mal prepražim čebulo in nato dam notr na male koščke narezano govedino, zalijem s paradižnikom, dodam mal začimb in to je to. Omaka v petnajstih minutah.

Sicer jaz nisem nikoli komplicirala s tem kaj sme do katere starosti in kaj ne. Veliko "prepovedanih stvari" sva poskusili precej pred dovoljenim rokom uporabe, pa ni bilo nikoli posebnosti. najprej čisto malo, da sem videla reakcijo potem pa so stvari prešle v redno uporabo. Ni mi žal. Seveda, če bi se pa pojavile alergije je pa to druga zgodba.




_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testenine
26.10.2009 13:16:04   
Najaa
Mislim, da je za paradižnik mišljeno svež, ne kuhan. Sicer pa imaš veliko možnosti za razne omakce tudi brez paradižnika. Saj gre skoraj vsaka zelenjava zraven. Pa mesne omakce.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: testenine
26.10.2009 21:22:42   
kaya2007
paradižnik sploh ni alergen in ga lahko daš. odsvetuje se samo zato, ker ga zelo špricajo z raznimi strupi in zato ni fajn. mogoče raje kupi bio varjanto, pa bo malo bolje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: testenine
27.10.2009 13:08:23   
ThinkPink
Pri 9ih mesecih je jedla testenine s vsemi možnimi omakami - najraje pa bolonjeze.


(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: testenine
27.10.2009 14:06:08   
TiaSara
paradižnik sploh ni alergen


tole ne bo čist držalo

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: testenine
28.10.2009 20:35:36   
kaya2007
ja ne vem, no. mi smo iz teh stvari doktorate delal, naš pediater je na veliko kompliciral..preventivno do 1. leta skoraj nič nismo smeli dajati...paradižnik smo pa lahko in tako nam je bilo rečeno.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?