|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:22:56
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! mi smo oki doki... razen mali je zjutraj očka iskal , potem je pa vzel moj telefon, kjer imam njuno sliko za ozadje in gledal ata na sliki ... očka je imel divjo noč, so v sobo dobili enega starejšega ata iz Prekmurja, ki je gluh, včeraj je cel dan spal, ob 11h zvečer se je pa začel sam s sabo pogovarjat kot, da bi bil v eni oštariji, ob 1h si je pa tranzistor navil... noben ga ni mogel ukrotit... so se fantje zmenili, da danes ponoči ga bodo pa s posteljo vred ven peljal, pa naj se dere in dela kar hoče... almera... kar kar, dajmo dajmo... če si že tako daleč, dejmo dejmo... te bomo še klele brcale TV... joj, jaz tudi tako kompliciram... po drugi strani pa malemu po glavi skačejo sosedje... od zgoraj sosedove smrkolinke, od spodaj pa občasno soseda, ko si privošči glasno muziko... ampak mali drnjoha in sem prav vesela, da se je navadil šundra okoli, ker jaz sem v hiši gor zrasla, je bil vedno mir, in še danes ne morem brez čepkov zaspat, rabim čisto tišino ... v spalnici pa imava en mini TV (sem ga jaz s seboj prinesla), pa ne vem, če sploh še dela, ker odkar imava Lovra še ni bil prižgan... mojcek... ... samo, da bi atek kaj prodal... ko sem začela brat, sem samo čakala kdaj bom do kakšnega denarja prišla
|
|
|